Esss58 mutlaka doktora gorunmelisin. Allah verdi allah allah aldı diye düşün. Allah sabrımız kadar sınıyor. Onun vermediği her güzel.seye muhtacız.
Ablam da öyleydi abla isim.bulalim diyorum dur daha eşya alalım.diyodum begendiign bisey yok diyordu.bebegi ölünce doğumdan sonra belliki kaybedecektim ismi bile yok isim koymak nasio olmadi belkide allah istemedi ki anıp düşünüp isyan edebilirdim dedi. Sadece bi tane bebek kıyafeti almıştı o kadar istersen ver başkasına veririm demistin saklamıştı veremez di belliki. Sen bol bol.meryem süresini oku içini ferahlar tevekkül et herşeyi allaha bırak allah in izniyle kiiirldigin yerden xiceklenirsin.hepimizin sinavi ayri yerden oluyo emin b ol bundan ve ayakta durmaya calis .26 haftalık evet bayağı ileri.ama düşün bekki yaşasa saglik li olmayacaktı gözünün önünde eriyip gidecekti kaybedecektin. Allah nasil sinayacagini da bilir nasıl.sevindirecegini de.ya doğunca kaybetseydin .ablam.boyle düşündü hep Allah im.yardimcisi olsun.lutfen dua et dua ettikçe sabir gelir.seni çok iyi anlıyorum.ablam in o hallerini gördüm ya kendi bebeğimi kaybetmiş gibi yüreğim yanardi.aklima geldikçe icim sızlıyor hala