pia34 Prima alayı düşünüyorum ama 3 farklı türü var. Biri Prima Pampers Pure Protection diğeri ise Prima Premium Care, bir de Aktif Bebek. Bunların arasındaki fark nedir acaba bilen var mı? Yenidoğana hangisi daha iyi?
OlgaArslan Azrabetulunannesi kremsi olması aslında kimyasal olması demek yani iyi değil diye düşünüyorum kimyasal bebeğin vücuduna temas ettirmek. Primanın hiç bir ürününü tavsiye etmem tabi tercih sizin ben kimyasal bişey bebeğin vücuduna değdirme taraftarı değilim sadece ☺️ pia34
Azrabetulunannesi OlgaArslan krem ne zamandan beri kimyasal oluyor siz ne kullanıyorsunuz elde mi yıkıyorsunuz mühendisinoğlu sayfasına girerseniz primayı detaylıca incelemiş orada
pia34 Azrabetulunannesi ben de mühendisinoğlu sayfasını takip ediyorum, oradaki analizlerde her ikisi de öneriliyor, temiz içerik olması nedeniyle. prima bence de kaliteli bu noktada. pampers almaya karar verdim ben de teşekkürler.
OlgaArslan Azrabetulunannesi evet girdim baktım sadece prima pampers pure olanı doğal demiş burda hangi yazışmada pure olanını tavsiye etmiş yada yazmış arkadaşlar ? Neyse dediğim gibi tercih sizin ben sadece fikrimi dike getirdim. Ayrıca o adamın araştırmalarını şuan detaylı olarak inceledim de kremin kimyasal olduğunu o da savunuyor siz bence daha detaylı bakınız. Tartışmak için yazmadım sadece ben bebeğime kimyasal kullanmadım bu zamana kadar muhengisin bilmem ne sayfalarından da bakmadım kendim araştırıp içeriğine bakıp temiz olanını seçtim size de öyle tavsiye ederim 😀
[silindi] Azrabetulunannesi adam kendisi bile kullanmıyor cocuguna prima içeriği cokta temiz degil pure olan organik miş sadece
Beyzan Prima pure serisi çok güzel sıfır katkı dokusu vs çok iyi eger Prima bütçenize uyuyorsa en katkısız olanı tercih edin
ssnnmmm Serpil3413 1paket 1numara aldım bebeğimin pişik büyüklük vs durumuna göre devamını doğunca alacağım
pia34 [silindi] geçen gün bir arkadaşla görüştüm o da pure kullanmış en iyisi o dedi. Sadece saf pamuk olduğu için çiş yapıldığında kocaman ve ağır oluyormuş, çocuğun bacakları ayrık oluyormuş. O yüzden biraz büyüdükten sonra sleepye geçtim dedi.