symaa43 Merhabalar. Üçlü tarama testini yaptırdım ama gittiğim hastane dörtlü tarama testi yapmıyormuş. Sizce gerekli olmazsa olmaz bi test mi. Başka hastaneye gidip gitmemek arasında kaldım.
AABT symaa43 benımde sadece üçlü yapıldı 4 lü yapılmadı doktorunuz yonlendırır sızı yaptır derse baska yer bakarsınız ama üçlü sonucu temızse önermıyorlae genelde
Blablabla symaa43 benim gittiğim hastanede ikiliye gerek yok dörtlü test yapalım dedi. Üçlüden bahsetmedi bile. Aşağı yukarı aynı amaçla yapılıyorlar dedi.
Sevilay_47 symaa43 ben 3 lüye gitmedim doktorum gerek yok dedi detaaylıya girecem ikili tek yaptırdım
AABT symaa43 ya zaten cogu doktor ıkılıden sonra üçlü bile ıstemıyor üçlü yaptırmıssınız zaten gerek yok bencede detaylısı var zaten üçlüde allah korusun bi sıkıntı cıksa başka testlere yonlendırıyorlar kafanızı kurcalamasın bu konu 🌸
hanibazen Üçlü allah korusun sıkıntılı çıkarsa zaten keşke dörtlü de yapsaydık demiycek nifty ya da amniyosentez önericek garanti. İnş tertemiz çıkar da hiç uğsaşmazsınız ikilide sorun yoksa sıkıntı yoktur diyolar genelde 3lünün yanılma payı fazlaymış