Yaseminkinaci Merhaba hamile anneler. 14. Haftamdayim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gitmeyi düşünüyorum sizce gitmeli miyim yoksa daha erken mi
Duygukocc Yaseminkinaci çok erken kesin olarak öğrenemezsiniz.17 haftamda kesin olarak öğrenmiştim cinsiyetini
ikiiPrensensAnnesi Yaseminkinaci daha hç gitmedn mi 🙄bnm 12+6 da erkek yuzde 90 ddi 14+5 te kesin erkek ddi bence sizinde bellidir ☺️
Duygukocc Yaseminkinaci erkek bebeğim canım bi fikrim yok o konuda kız dahamı geç görülür bilemiyorum ama bence erkek daha geç kesinleşir bence mantıken çünkü pipimi kordonmu ayırt etmek zor kız bebeklerde orası bomboş oluyor boşsa kesin kızdır zaten 😊
mlkkk Yaseminkinaci 14.hafta da doktor bi tahminde bulunur ama net olmama ihtimali çok yüksek 16 18haftalarda net derler
ikiiPrensensAnnesi Yaseminkinaci inşallah cnm ama gitmeden yola cıkmadan tatlı bişiler yiyin cıkolata falan ben her gitiğimde yarım saat önceden cıkolata yiyordm
haziranin25i Yaseminkinaci 13+3 de öğrendim ama her bebek her zaman kendini tam belli etmiyor. Hastaneye git görürsün dersem yalan olur 🤗
haziranin25i ikiiPrensensAnnesi kız sorma 2 gün önce nişanım geldi dün doktora gittim açılmam yok nst de sancı var hissedilen sancı yok 😂😂 tahmini doğuma 9 gün kaldı doktora göre her an gelebilir 😂😂
Bahardali Yaseminkinaci bence hiç belli olmuyor. Ben 12+3 de detaylıya girdim peritanolog kız dedi. 3 gün sonra normal kasın doğum dokroeu normal ultrasonda baktı kesin erkek dedi. Hangisi doğru emin bile değilim. Peritanolog bende yanılma olmaz diyor. Normal doktor kesinlikle erkek diyor. Bilemiyorum
Yaseminkinaci Bahardali bakacağız artık gidiyoruz hayırlısı olsun benim için farketmez ama iki tarafında ilk torun merak içindeler.
mavikelebek_ Yaseminkinaci 14te kız dediler 10 gün sonra gttim Erkek dediler biraz bekle bence kesşn sonuç alırsın
Yaseminkinaci mavikelebek_ ya devlet Hastanesi’nde kalp atışında dinletmedilrr hiç bı yönden onun içinde giriyorum özel hastaneye şimdi
Meralrabiamhmt Yaseminkinaci ben 19 da ogrendım gostermıyodu bebısım kendını bence bıraz daha bekleyın
baby3_ Yaseminkinaci benim kızdı 17-18 i buldu canım . Ama erkekse öğrenme ihtimalin yüksek. Biraz daha bekle istersen bu süreç beklemekle geçiyo zaten 😂