birprensesvebirprensannesi Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanan var mı? Yada ne kullanıyorsunuz ?
istanbul3434 birprensesvebirprensannesi canim hamilelikte yapilmasinda bir sakinca var mi bilmiyorum lutfen doktoruna sor ama ben bir kavanoza kaynar su ve viks koyup uyurken bas ucuma koyuyorum.
mlkkk birprensesvebirprensannesi ben kullanıyorum aşırı rahatlatıyor bebeklere nasıl uygulanıyorsa o şekilde uyguluyorum kendime hiç bi zararı da olmadı olmazda içeriği tuz ve su sonuçta rahat rahat uygulayabilirsin
birprensesvebirprensannesi Limonlimon Kendim için canım. Hamileyim burnum tıkalı aşırı derecede basım ağrıyor ondan
Limonlimon birprensesvebirprensannesi sterimar dan başkası bana fayda etmedi en çok ondan memnun kaldım kafamı yan yatırıp spreyi sıkıyorum hemen açıyor tavsiye ederim 👍👍👍👍
birprensesvebirprensannesi istanbul3434 Canım doktoruma sprey yazmasını söyledim yazamam kullanma dedi. Eczacı tuzlu su bişey yapmaz bebeklere bile veriyorlar dedi öyle
birprensesvebirprensannesi pamukpamukoldum Ayy peki ne yapıyorsunuz basım çatlıyor resmen burnunun tıkanıklığından
Limonlimon birprensesvebirprensannesi doktorum önerdi ama reçete edilmiyor parayla alıyorsunuz o yüzden yazmadı yani 😌
birprensesvebirprensannesi Limonlimon Biliyorum canım. Özel ilaç olarak sayılıyor teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏
birprensesvebirprensannesi mlkkk Peki kaç ml kullanıyorsunuz? Ben normal serum izotonik sodyum aldım da şırıngayla çekiyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
mlkkk birprensesvebirprensannesi benim ki flakon şeklinde 5ml sizinki daha rahat uygulanır enjektörle çekip sıkarak
mlkkk birprensesvebirprensannesi evet canım ben belki yarısını kullanıyorumdur kalanı kapatıyorum zaten bi kere yapınca iki üç gün rahatım ben sonra kalanı yapıyorum.
birprensesvebirprensannesi mlkkk Ayy dün akşam ve bugün sabah kullandım asla rahatlatmadı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 🤷
mlkkk birprensesvebirprensannesi hamilelikte burun büyüyor diyorlar ödemden galiba o yüzden de tıkanmalar oluyormuş canım benim ki kuruluktan oluyor hem haftam küçük hemde burnum ve boğazım kuruyor kuruluktansa işe yarardı bide nem makineleri var bende de var ama bi işe yaramıyor belki sizinki de burun büyümesinden kaynaklı bi tıkanıklıktır ona da sanırım bi çare yok 🙄