nisanmaral Bu güzel haberi paylaşmak istedim, amniyosentez sonucumuz temiz çıktı çok şükür 🤲 umarım ne test olan varsa güzel sonuçlar alırlar bu güzel cuma gününde 🌺
Gmzcnrgzl nisanmaral Gözünüz aydın bizimde temiz çıktığında omuzlarımdan dünyanın yükü kalkmıştı sanki 😊❣️
nisanmaral Esra-2010 amin inşallah 🌺 risk olarak görülen kalpte parlaklık ve ense kalınlığının sınırda olmasıydı, oran olarak bilemiyorum. Patinolojiye gittiğimde bunları görünce test istemişti, biz de yapmayı seçtik o şekilde.
_hasret- Gmzcnrgzl deger cokmu yuksekdi peki detayli ultrasondan sonrami yaptirdiniz cevaplarsaniz sevinriim🙏
Gmzcnrgzl Bebekderyap inşallah sizde temiz sonuçlar alırsınız moralinizi yüksek tutun korkulacak bir işlem değil insanı yoran psikolojik boyutu 🤦♀️
nisanmaral Bebekderyap benim ikili test temiz çıkmıştı ama ense kalınlığı sınırda dediği için, yaptırmamızı istedi doktor.
Gmzcnrgzl Bebekderyap amin inşallah 🙏 ne zaman yaptıracaksiniz 2 3 gün içinde ön sonuç çıkıyor onu alınca biraz rahatlarsiniz kesin sonucu alana kadar.