Gokceeebade 23 Nisan sat ama ne sancı, ne açıklık ne de başka bişey var, gittikçe tosun oluyor bunlar normal doğum zor gibi görünüyor sizce anneler😂
ExpatMom Fatma66 6 Nisan son adet tarihim ve hala doğuramadım. Sanırım en erken tarihli olup da doğuramayan kişi benim forumda 🤷🙄
ExpatMom Fatma66 Doktor görmüyorum yaşadığım ülke itibariyle. Ebe kontrol etti dün açıklık yokmuş. Bir hafta daha beklenecek, sonra suni sancı.
svmm Fatma66 36+6 da doğum yaptım nst kontrolüm ve çatı muayenem vardı o gün bel ağrım vardı nst de sancılarım çıktı 100 lerde sabah 9 da gitmiştim çatı muayenesi oldum açılma yoktu ve çatı darlığı vardı başka bir doktor da aynı şeyi söyledi sezaryen dediler bari 1 i olsun dedim doktorum nst ye tekrar alalım eğer sancıların durmuş ve yoksa gün veririm varsa riske atmam dedi 4 defa nst ye girdim sancılar devam edince sıklaşınca 14:35 te doğum yaptım çok şükür bir sorun yaşamadık 2965 kg 49 cm doğdu oğlum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Haticekablan Birdenizhikayesi bugün öğlen 1 de yatışım yapıldı rahim icine ilaç koyuldu sancılar vurmaya başladı ama rahimde hala açıklık yok maalesef
Seyma05 Tugcu01 benimde 18 nisandı doktor pazartesiye kadar gelmezse sezeryan yapcak günü geçsin istemeyiz dedi, sizi nasıl yönlendirdi?
Tugcu01 Seyma05 ben devlet hastanesine gidiyorum devlet hastanesinde de mecbur kalmadıkça sezeryan falan yapmıyorlar diye biliyorum en son perşembe günü gittim pazartesi tekrar gel dedi eğer bebek gelmesse suni sancı verirler galiba🤷♀️ ama inşallah kendi gelir ya kendi sancimla doğum etmek istiyorum 😒🤲