Fatma66 Merhabalaaaar naptık acaba doğuran sancı çeken hamişler var mıı ne durumdasınız? Acaba bende bir şey uok
Cigdem_ckmz Fatma66 adet tarihi 20 nisan 39+4 oldum hicbirsey yok ya sinirlerim bozuluyor niye biyle ya annemde diyor birden gelecek ama ne zaman 😪
aysee_nnur Fatma66 21 Nisan ama hiç bir belirti yok gelesi yok içeride oynayıp duruyor karnım inmedi hiç 😅🙈
Seyma05 Tugcu01 benimde 18 nisandı doktor pazartesiye kadar gelmezse sezeryan yapcak günü geçsin istemeyiz dedi, sizi nasıl yönlendirdi?
Poy556141 Fatma66 bn de aynı gün 1cm açıklık var nstde sancimda cıktı şimdi evdeyim alt taraftaki kemiklerim sızlıyor doktor dün 4 saat yürü gel dedi ama açılmada ilerleme olmadi eve gönderdi vurun tekrar gtcm bakalm
idilduru 24 nisan 😢 Bende de aynı durum artık bu geceden sonra iyice tükendim çok fazla kasık ağrılarım oluyor hiç uyutmuyor. Açıklık sancı hiçbir şey yok 🤷🏻♀️
Dilaayes Benimde 23 nisann son adet tarihim amaa bennde de. Ne sannci Ne su ne. De Nissan bekleemedeyim 39+1 benimde
Haticekablan 11 nisan son adet tarihim ama hala bi belirti yok yarın yatışım yapılacak 41 hafta bittiği için suni sancıyla deneyeceğim korkmuyorum desem yalan olur başıma ne gelecek bilmiyorum inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz 🌸
Birdenizhikayesi Haticekablan açıklık var mı canım benimde son gün perşembe suni vericekler eğer kendiliğinden gelmezse 1 cm açıklığım var
idilduru Fatma66 bilmiyorum ki belirti mi bu nedir🤷🏻♀️ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻