_bsrarcbr Merhaba anneler ben 16. Haftamdayım ilk gebeliğim bebeğinizi ne zaman ve nasıl hissettiniz ilk gebeliği olanlar
Esra_80_ _bsrarcbr bende 17 haftalığım sadece kalp atışlarını duyuyorum yani karnına bakınca atıyor ☺️Bu hissetmek yani nasıl bişey acaba kalp atışından mı bahsedşyolar yoksa hareketlerinden mi 🤠🤷♀️
rumeysa-96 Esra_80_ canım benim o kalp atışı değil kendi göbeğinizde atar kalp gibi atar damardan dolayı. Dobbler cihazım var evde ona rağmen bebeğimin kalbini zor buluyordum
maviruya _bsrarcbr İlk gebelik benimde 15.haftada hissettim ilkini ama çok hafifti. 19.haftadn sonra net hissetmeye başladım🥰
Deniz95 maviruya 15 te hissettiğinizde ger gün hissediyor muydunuz? Yoksa bazı günler hissederken bazı günler hissettmediğiniz oluyor muydj
Eliiiiiiffff _bsrarcbr 18 haftalıkken hissettim net olarak daha önce belirsizdi bişeyler hissetsem de. Şuan 22 haftalığız içimde horon tepiyor 😀
EsraOezbk 20 haftalikken cok az hissettim ama 22 den itibaren bariz belli suan 24+1 im masallah baya baya tekmeleri artik belli oluyor hic durmuyor yerinde