HaticeeKubraa esraizmirli çok teşekkür ederim cevap için Erdem e gidiyorum orda yaptırmayı düşünüyorum ama orayı arayıp detaylı bilgide alıyım birde orası vermesse başka yerleri araştırırım en azından
esraizmirli HaticeeKubraa aynen canım bazıları vermeyedebiliyormuş sorun bilgi edinin çok güzel yakalıyor doktorlar pozisyonu uygunsa 🥰 pekii kendi kadın doğum doktorunuz vermiyormu muayenede 4 d ultrason görüntüsü 🥰
Aynur-13 esraizmirli ben de medipole gidiyorum saadet ünsala ilgili bi hekimdi ilk muayenemi medikal parkda hülya hanımda olmuştum ama çok memnun kalmadım detaylı inceledi ve bilgi verdi
HaticeeKubraa esraizmirli o doktora yeni başladım bir kere gittim ondan da acil olarak gittim o gün tansiyon düşmüştü sormak aklıma bile gelmedi renksiz olarak verdi o gün ama whatsapp üzerinden soracağım yada bir daha ki randevuda
Aynur-13 esraizmirli yaa ne güzel sizin çoğu gitmiş azı kalmış 🙈 darısı başıma artık 🙈 çok heyecanlı bi süreç doğumda başka bir doktorun girme ihtimali çok yüksek siz saadet hanımı çağırıcak mısınız eğer nöbette değilse ne yapmayı planlıyorsunuz
esraizmirli HaticeeKubraa benim doktorum her gittiğimde veriyor ama 15. Haftadan sonra veriyolar genelde çünkü bebek o zaman biraz biraz eli kolu belli oluyor ☺️
esraizmirli Aynur-13 saadet hanım kesinlikle gelmiyor canım gece doğumlara öyle şartı var ama ordaki doktorların çoğu gelmiyor gelse bile +800 tl ücret istiyolar onu vereceğime çocuguma bişeyler alırım oranın doktorlarının hepsi iyi Zaten ☺️
Aynur-13 LETHE yaa bununla alakalı hiç bilgi vermediler bize buda üzücü ama zaten ekstra çok fazla ücret istiyolar bide doktor muayenesinde eşler alınıyor mu ben onu pek anlayamadım
Brcrs Betulll1 maddisel açıdan sorun yoksa medikal parkın doktoru çok iyi yaşlı biri ama işinde çok iyi birde bebeğinizin ultrason fotosunu veriyor bir kaç tane iyi oluyor🌸
Ozbk Ümraniye de Erbil çakar muayene de bakıyor. Zeynep Kamil doktoru normalde. Kasımda 280 TL idi detaylı ultrason. Forumda araştırın derim çok kişi memnun bnde dahil
yasemin__hemsire Ozbk bende çok memnun kaldım detaylı bakıyor herşeye tek tek. 280 idi yılbaşından sonra 320 olmuş