Betulll1 Merhaba kızlar Detaylı ultrasona gircem,önerebileceğiniz bi yer varmı acaba? pendik yüzyıla gidiyorum ama tek alıyolarmış ultrasona..babasına görsün istiyorum .simdiden teşekkürler 💙
Elif_yksel Betulll1 halil mesut diye bir doktor var pendikte devlet hastanesinin orda 390 lira ben oraya gitmeyi düşünüyorum
LETHE Betulll1 bende hem hale hnm hem medipole gidiyorum. Arkadasim yüzyılda girdi cok pisman oldu. Doktoru cok yaşlı hic bilgi vermemis. Bende halil mesuta randvavu aldim. Es odaya giremiyor ama salonda ekrandan izliyormus.
Brcrs Betulll1 maddisel açıdan sorun yoksa medikal parkın doktoru çok iyi yaşlı biri ama işinde çok iyi birde bebeğinizin ultrason fotosunu veriyor bir kaç tane iyi oluyor🌸
Betulll1 Elif_yksel fiyatıda gayet iyiyimiş.arastırdım şimdi biraz doktor için yorumlarda güzel..baba da giriyo dimi bilginiz varmı
bersu Elif_yksel ben ona gittim ve gayet çok memnun kaldım ..eşinizde salonda büyük ekranda izleyebiliyor ..
Betulll1 Fatmaartr hale hanıma gidiyorum canım. Memnunum tavsıye üzerine gittim zaten.ama dogum geceye denk gelırse gelmiyo bilgin olsun
Fatmaartr Betulll1 bende hale hanıma gidiyorum kadın iyi ama ağzı var dili yok ben daha konuşkan bir doktor arıyorum yüzyıl da. Bazı şeyleri ben sormadan ve söylemeden doktorum bilgilendirsin istiyorum. Hale hanımda maalesef böyle bisey yok
Gamzeakd Fatmaartr canım ben emseye gidiyorum gülcan akdemir çok tatlı ve çok bilgilenditen bi doktor tavsiye ederim ben çok memnunum 🥰
Betulll1 Fatmaartr bilmemm ben şimdi hastaneden geldim bayada yoğundu buna ragmen ben sormadan herseyı soyledı anlattı 🤷♀️
Betulll1 LETHE bende halil beye şimdi randevu aldım .eş giriyomu odaya dedım evet büyük ekrandan izliyo dedı ben mi yanlıs anladım acaaba
LETHE Betulll1 yanlis anladiniz muhtemelen burda bir arkadas ile konuştum. Oda aynisi söyledi tv ekranindan izliyor dedi odada doktor ve siz oluyorsunuz demisti. Ne zamana aldin randavuyu
Gamzeakd Fatmaartr anladım canım inşallh gönlüne göre bi doktor bulabilirsin 🥰🌺 vm medikal parktay da iyi doktorlar var diyolar oraya baktın mı ?
Betulll1 Fatmaartr evet hale hanımdan bahsedıyorum ,aynen tabi olabılır daha bi konusan anlatan istiyosun demekki
LETHE Fatmaartr normalde doktorum medipolde. Acil bir durum olmuştu kendi doktorum nöbet ertesi olduğu icin yoktu evime yakin diye hale hnm gittim. Birde medipole yilbasinda cok zam gelirse yuzyilda devam ederm dedim ama cok zam gelmedi. Medipolde devam ediyorum. Acil bir durumda yüzyıl cok yakin oraya giderim diye gittim. Hale hnm bana da sormadan cevap vermiyor. Ulturasonda sadece eli ayağı gibi aciklamada bulundu.okadar 1 kere gittim zaten
LETHE Betulll1 onada şükür şu pandemi döneminde duymasini bende cok isterdim. Çünkü heycandan duydugumu algilayamiyorum😊 2 bir kulak iyi olurdu. Sen kac haftalık olucaksin 4 subatta
Fatmaartr Gamzeakd oranın muayene ücreti 300 yaklaşmış canım yani ayda 3 kere bile gittiğim oluyor doktora fiyatlar bana çok uçuk geliyor oranın