Tubisanne Merhaba doktorun bu iki testten birini seçmemi önerdi nipt testi oldukça pahalı geldi gebeliğimde bir sorun yok her şey normal . Sizler ikili testi ya da nipt i kaç paraya yaptırdınız?
se26es Tubisanne bir kac hastaneye sordugumda en dusuk 2800 den baslamisti . Risk yoksa neden nifty istedi ki ?
Beyzan Tubisanne nipty kesin sonuç veriyor ama genelde dokrorlar önce ikili yapıyor sonra sorun varsa risk varsa nipty öneriyor. Siz güzelce ikili testi yaptırın bence çünkü nipty pahalı. Ha gerek görülürse yine yapılır ama şu an bir risk yokmuş zaten. Sağlıkla kucağıniza alın inşallah 😌
Gizemceylan Tubisanne nifty testini yaptır daha test yaptırma bence en mantıklısı bu bilseydim en başında bunu yapardım
Busbushatun Tubisanne 3400 e yaptırdık bız ama bıze detaylıda burun kemıgı kucuk dendıgı ıcın yaptırdım,
Gizemceylan Tubisanne nifty daha kesin bi sonuç veriyo 2li 3lü 4lü yaptırmak yerine tek test olarak nifty yaptırırdım bilseydim kendi fikrim bu yönde
Tubisanne Ama detaylı Busbushatun ama detaylı ultrasonu daha sonra yaptırmak gerektiğini biliyorum. 16. Haftasından sonra yapılıyor dedi doktor. Ben 11 haftalığım. Siz detaylı ultrasonu ve testi ne zaman yaptırmıştınız?
Busbushatun Tubisanne benm doktprum kendısı perınatalog ılk gebelıgımdede bundada 12.haftada detaylı yapıyor bıde 24 lerde yapıyor ıkıncı detaylıyı testıde 14 gaftada yaptırdım