Bakilknur27 Merhaba sevgili 🤰🏼 arkadaşlar haftaya girdik ama nefes nefese kalmaya başladım azıcık hızlı yürüsem hızlı konuşsam böyle oluyor. Dün gece ciğerlerim battı nefes alamadım yatamadım ayağa kalkınca ve oturunca ağrımıyor sabaha kadar oturdum öyle umarım bu durum geçicidir. Yoksa doktora gideyim mi aynı durumu yaşayanlarınız var mı ? şimdiden teşekkürler 🙏🏼
mervetari4 Bakilknur27 bende 22 +4 deyim aynı durum bende de var yatamıyorum uyuyamiyorm doktoruma sormadım ama normal gibi geliyor 😏Çocuk baskı yapıtındandır
Bsmlh Bakilknur27 ben aynıydım felaket uyumadan gün geçirdim magnezyum kan ılacı ve gaz ılacı duphalac basladı sımdı bazen oluyor ana normal dediler
Emel91 Doktora danışın haftasına bakılınca baskı için erken doktorun önerileri oluyor egzersiz vs gibi ben şimdi baskı hissetmeye başladım yeni yeni sanki beni boğuyolar gibi oluyorum 33+3 deyim
Bakilknur27 Emel91 bi kaç gün önce detaylı ultrasona girdim herşey normaldi çok şükür bugün de geçmezse doktoruma danışacağım teşekkür ederim 🙏🏼