Sinhur Merhaba kızlar bebeğinize ilk oyuncağı kim aldı ?uyku arkadaşı aldınız mı peluş vb. Aldıysanız nerden aldığınızı söylermisiniz önerilerinizi bekliyorum 🤰🏻❤️
Taze-Anne28 Sinhur ben kendim amigurumiden kuzulu çıngırak yaptım ilk oyuncağı da o olmuş oldu 😊 sonra takım olsun diye bide kuzu ördüm o kadar güzel oldu ki ☺️☺️ satın alacak olsam da hışırtılı kumaş kitaplar varya onlardan alırdım. Takip ettiğim bi bloger önermişti çok ilgisini çekiyor diye 👍🏿
Yeniden Sinhur e bebekten çıngıraklı çorap ve bilekliklerden aldım. Çok güzeller 😀😀 abladna kalanda bir sürü oyuncak var zaten 🤦♀️🤦♀️ başka almadım
Annesininmisi Sinhur annem amigurumi bir geyik örmüştü daha hamile değilken saklamıştım bu benim diye normalde satış yapar elinin altında çok da oyuncak vardır ama o geyigi çok beğenmiştim bir kaç ay sonra da hamile olduğumu öğrendim zaten ❤️
H-melek Sinhur bebeğin gelişimine yönelik soruyorsanız ilk oyuncaklar genelde ses çıkaran, renkli ışıklı, his veren mesela titreşimli olabilir O tarz duyulara yönelik oyuncaklar ilk oyuncak olarak tavsiye ediliyor.
sherlock_anne Baby clementoni aktiviteli peluş tilki 🦊 babası işten gelirken almıştı. Bir bucuk yıldır hala en sevdiği oyuncağı o 🥰 diş çıkarırken elindeki dişliği, diğer elindeki yapay aynası titreşimli kuyruğu herşeyini çok seviyor
Abdullahm1 Oyuncak konusunda ördeğin dinleyin aklımıza gelmeyen önerilerde bulunuyor öğrenince hayret ettim
Taze-Anne28 Sinhur bana sağolsun bi arkadaş çok güzel öğretti. Yoksa bende hiç bilmezdim sadece zincir çekebiliyodum. Şiş işini hala bilmem ama bu amigurumiyi iyi öğrendim 😊 biraz tığ bilginiz varsa youtube dan bakabilirsiniz bi arkadaşım o şekilde öğrendi 😊ilk etapta tavşan tavsiye ederim en basiti o 😊
Hypatiaa Sinhur @aysegulunbebeklerii instagram hesabından amugurimi oyuncaklar aldım. Cıngıraklar emzik zincirleri falan hem uygun hem sağlıklı. Ve çook güzeller