Abdullahm1 içine uzun kollu zıbın, altına kilotlu çorap veya iç don giydirirsiniz. Üzerine bir kat daha alt üst giydirirsiniz. Sırtınada kapüşonlu veya hırka yelek tarzı giydirirsiniz veya tulum.
ben şuan 18 aylık olan kızımın ayağına bir çorap, bir kilotluçorap üstüne bir tane uzun kollu zıbın giydiriyorum.
onların üzerine bir kat alt üst takım giydiriyorum. Eğer gerek görürsem üstüne hırka veya yelek falan giydiriyorum.
Tulum giydireceğim zamanda yine içine kilotlu çorapla zıbın giydiriyorum. Yani alt üst yerine tulum giydirmiş oluyorum. 18 aylık olduğu için haliyle çok hareketli. Zaten kalın giydiremiyorum. Ama yenidoğan öyle değil. Ona gerekirse 3 kat bile giydirilir. Fakat zaten minnacık bedeni var onunda nefes alması gerek. İnce ince 3 kat bile ısıtır onu. İlla welsoftlara peluşlara gerek yok. Birde evinize ısı ölçer alın. 24 derecede 2 kat giydirirseniz üşümez bebek. Sizin kan değeriniz düşükse belki ondan hiç ısınmıyorsunuzdur. Bu yüzden bebekte ısınmıyor sanıp kat kat giydirmeyin :)