191015 Kaçıncı haftada cinsiyetini öğrendiniz hanımlar 🥰biz 11. Haftadayız 10 gün sonra kontrolümüz var ve ense kalınlığı ölçülcek cinsiyet tahminde bulunur mu sizde doktorum
BurcuLice 191015 bulunabilir ama fazla itibar etmeyin kesinlik için 16. Haftayı beklemek en garantilisi
Senaa28- 191015 benim 11+4 dün gittik 2 Li test için tahmin bile edemem dedi 14. Haftada konuşuruz dedi
Esmadncc 191015 eğer erkekse erkeğe benziyor diyebilir benim ablamın ki 11+1 de öğrenildi bende şuan 14+5 deyim ama kesin bşrşey söylemiyor kıza benziyor ama bi çıkıntıda görüyorum felan diyor 16. Haftada kesin olurmuş
Ela24 191015 bende 12+5 te gittim normalde tahmin yapılıyor hatta kesin bile olabiliyor bu haftada belli oluyor dedi ama benimki bacak arasına kordon almıştı 🙈
Duygus97 191015 benim 13+1 de kız dedi kendinden çok emindi doktor. Ama ben yine de diğer kontrolü bekliyorum
arzuublm Duygus97 siz erkek mi hissediyorsunuz :) benim de böyle şuan bana da kız dendi ama bende 16.haftayı bekliyorum
Duygus97 arzuublm yok en başından beni eşim ve ben hep kız hissediyoruz ama kızlar kendini geç gösterir diyorlar ya ondan pek sevinmiyorum 🤗 size kaç haftalıkken kız dedi
Yase1 191015 benim doktorum söylemedi erken dedi 20.haftada söylüyormuş nasıl sabredicem bilmm ama gelinimizin doktoru 9 haftalıktan bildi 😢
arzuublm Duygus97 12 haftalıkken 2li tarama testi doktoru kız büyük ihtimalle dedi :) ama benim içime nedense erkek doguyor ilk çocugum kız isterim tabiki de yine allah bilir orası ayrı :)
Ebrar3435 Duygus97 banada 16 haftalıkken dedi ama pek emin konuşmadı bende bekliyorum bi dahaki kontrolü şuan 18+1olduk🙏😍
Duygus97 arzuublm tabi hayırlısı olsun kız erkek hiç fark etmiyor ama insan birkaç Bi şey almak istiyor merak ediyor işte 😇
Duygus97 Ebrar3435 demekki 16 haftada da insan emin olamıyor ben kesin netleşir diye bekliyorum diğer kontrolde 17 haftalık olcam bakalım ne diyecek benimki çok emindi. Hayırlısı olsun yine de sağlıklı olsunlar da 😍
Ebrar3435 Duygus97 öyle valla canım o emin konuşsa bile ben emin olamamıştım 😂 ilk bebeğim olucak inşallah Sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor hepimiz sağ salim kucağımizaalalım 🙏🙏🌸
seyhanmiray18 191015 12 haftaligim dun ikili test yaptirdim doktor olcum yaparken daha o soylemeden pipiyi gordum cok net 😁 kiz da olsa gorunurdu bence soyler cinsiyetini
aslihangacal 191015 ben 12. haftada kontrolde sordum doktorum dedi ki “biz doktorlar genelde kız diye sallıyoruz ya tutarsa diye o yüzden tahmine çok kulak asmayın zamanını bekleyin” bende haka öğrenemedim 😔