Hasansibel 17+5 haftalik hamileyim ve bu kadar kustugu bilmem simdiye kadar bugün hic tuvaletden cikasim yok bebegin haraketlerinide hisediyorum neden ola bilir acabs kusma sabahlari kusuyordum normalde ama bugun acayip bir kusma var 🤢🤢
Swlatmn Hasansibel demir ilacına başladın mı canım ben ona başladığım ilk gün aralıksız kusmuştum hatta zehirlendmimmi acaba diye acile gitmiştim
Hazan_yeli25 Swlatmn cnm birşey soracağım bende 21 hftligim kan hapı vermişti doktor taa 15 16.haftamda tek bir kutu tükettim.bitince doktora gidemedim randevu alamıyorum. öylece kaldı kc kutu kullanılıyor süresini biliyormusun sağlık ocağı yazarmi
AAtlass O aylarda demir ilacına başlayıp iki gün aralıksız kusmuştum yeni başladıysan ondan olabilir. Doktorla konuşup değiştirmiştim
Hasansibel Hazan_yeli25 bende kan sulandirici inne hap kulaniyorum bitince iğnemi deyilde hapimi yazdira bilouorum bence git bir danis derim
Swlatmn Hazan_yeli25 canım benim daha 1 kutu yeni bitecek zaten salı tekrardan randevum var bakalım ne dicek ama bildiğim doğumdan sonraki 3 aya kadar gerekli görüldüğü taktirde kullanılıyor sanırım doğuma kadar mecbur çünki hamilelikte kan değerleri çok düşüyor ihmal etme Bi yakınımız sırf bu kan ilaçlarını kullanmadığı için doğumdan sonra sürekli hastanelerde yattı kansızlıktan sen Bi doktoruna irtibata geç sağlık ocağı yazar zaten