Yumurcakk derinsart maşallah 3. Tremesteee gelmssn ❤️ Kanama insanı şüpheyle öldürğyo sonucu ne olcak diye sağlıkla kucagına al tatlım❤️
Yumurcakk Ozlm111 koku bendede var eşime doyorum herşey bozuk ve herşey kokuyor koklatıyorm yok diyor😒 insallah kokuda gecer canım😚
Yumurcakk E_m_l alşah razı olsun sizden insallah hepimiz icin güzel gecer sağlıkla alırız kucagımıza❤️
Alksodf Yumurcakk okuduğum kitapta da öyle okumuştum sağlıklı olarak değil de sanırım mide bulantısı olması yaşadığını gösteriyor gibisinden banu ciftcinin kitabından .tabi ki öyle olacak diye birşey yok ama öyle de deniyormuşş.bence hurafe böyle şeyler.olmaması güzel bişey buna odaklanalım biz😍😍
Yumurcakk Alksodf aynen öyle hurafede olabilir çünkü her kadın cok başka semtomlar yaşıyor cok başka şeyler anlatıo ve asla uyuşmuyor❣️😚
magnolia_ Benimde olmadı ne ilkinde oldu ne bunda nede düşük yaptığımda bünyeyle alakalı galiba ben doğuma 1 kala gece üçte ev temizlemişledim aman evim temiz kalsın diye okadar hareketliydim işallah buda istikrarını bozmaz ve böyle devam eder ☺️🙏
Yumurcakk magnolia_ hahaha temizlik yapıp doğuma gittim😂 buda güzelmiş anneannem anlatıo ekmek yaparlarmış sabahınada doğururşarmıs o geld aklıma😂 masallah size
Esraa63 Yumurcakk 2 cocuk doğurdum hic bulanti kusma aşerme yaşamadım şuan 3.ye hamileyim hala yok valla ben sadece aletimin geçmesinden anliyorum hamile oldugumu yoksa başka belirti yok yani
Yumurcakk Ozlemyeni bi düşüğüm olmuştu benim canım ozaman kanama oldugu ilk dönem cok üzülmüştüm gidicekmi bebek kalıcakmı . Sonra ultrasonda bakınca düşmüş diyince cok üzülmüştüm.😞 bi sene gecti sımdı gene hamıleyim şükür rabbime🥰
Ozlemyeni Yumurcakk benim boyle cok cok az kirmizi kanama oluyo.tirnak ucu kadar.agrim yok. Oksapar ve progestan kullaniyorum.bende korkuyorum bisey olcak diye
magnolia_ Yumurcakk öyle cnm eskiler bizimkilerde anlatıyor biz rizeliyiz annanem babaannem derdi 9 aylık bu gğn yarın doğurcamızı bilirdik öay bahçesinde çay toplar akşamında doğuma giderdik vallaha aslına bakarsan evet dirençli ce güçlüymüş eski kadınlar ama koşullar da zormuş bole olmamalıymış