PelinBaskan Yumurcakk 4.ayıma kadar bir kere bile mide bulantısı yaşamamıştım 4.ayımdan sonra günde iki kere en az kişiden kişiye değişiyor
mucizemibeklerken17 Sukurler olsun ben de şanslı taraftayım 😁 annemin hamileliği de cok rahatmış. Ne bulantı ne aşerme oldu diyor. Anneme çekmişim 🥰 doğumlar da rahat olmuş, insallah o da anneme benzer 😅
midekoruyucu TuanaaOsii benim hem bulanıyor hem yanıyor 😂 bulantı için prilam yanma için mide koruyucu içiyorum 🤦🏻♀️
PelinBaskan Yumurcakk aman amansız boşveeer😂😂 ama çok dillendirme bulantın bi rahatsızlığının olmadığını falan
Biresinti Yumurcakk ayenn bende 14 haftalık gebeyim hic bulantım yok 1 kere tek oldu hafif bel ağrısı bidee 🥰 inşaalah daha kötüleşmez bu arada siz consiyeti öğrene bildiniz mi bizimki göstermedi kendini😕
kedidirokedi Yumurcakk normal bende de ne bulantı ne de koku hassasiyeti hiçbir şey olmadı şanslı gruptayız 😅
Nurunannesiii12 Yumurcakk bunu kimseye deme ama.nazar olursun yerinden kalkamazsın.kim sorsa basi mi kaldıramıyorum.yatiyorum de.olmayan şeyler ilgi uyandırır göz değer benden demesi
Yumurcakk Nurunannesiii12 valla cok haklısınız burda kımse kımseyı tanımıyorya resımde yok o yğzden sordum yoksa sorarken tedirgin olmadım değil normalde böyle şeylerde hemen blzulur neye sevınsem😞
Yumurcakk Hilalllllll12 yok koku hassasiyetim cok yüksek oldu benim canım ama bulantı yok sizin burun kapanmış 😂 bence
Yumurcakk Ayseege6156 evet ya yorumlarda kızlar yazmıs cogununki cok sonradanda başlıyormuş😐 insalalh canım benim❤️