Senayyalcin Küvet seti aşırı indirimde olduğu için aldım en geç pazar günü gelir bende değerlendirip size bildiririm inşallah indirim bitmeden alırsınız ve inşallah set güzel gelir 🤨
Hd8 Senayyalcin filesi dar geliyor küvete ve pek sağlam değil .Yeni file aldım ben . Küvette deseni var sadece kova ve maşrafada deseni yok. Ama kaliteli bir ürün 😊
Senayyalcin Meryemcakmak01 Geceninannesi01 Tabi ki buyrun inşallah düzgünce atabilirim ☘️ https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-kuvet-seti-bebek-banyo-kuvet-takimi-3-lu-set-mavi--file-hediyeli--p-HBV0000021IN6?magaza=Hepsiburada
Minigimm0424 Bnde aldım bugün geldi. Yorumlarda ne yazıyosa doğru. File biraz sıkıntılı. Baskıları da kovayla masrapada yok sadece küvette vardı ama ben bunlara takilmadim işimi görür. Dünya plastik 56 tl falandı yanılmıyorsam.
Senayyalcin Minigimm0424 Aaa evet orası bende okudum ama fiyat aşırı uygun olduğu için pek takılmadım kullanışlı olması yeterli peki filesi oturdu mu tam ?🤔
Minigimm0424 Senayyalcin file oturuyo takarken dikkat etmek lazım çok çekiştirmeden. Yoksa yırtılma oluyo.