Merve-B Dün demir ilacına başladım. Hamileliğim boyunca yani 12 haftadır hiç mide bulantısı yaşamamıştım ama bu ilacı içince midem bulandı ve istifra ettim. Sizde de oluyor mu nasıl bir çözüm buldunuz
Busbus58 Merve-B venatura markasının demir ilacını aldım doktoruma danışıp. Ne bulantı yapıyor nede kabız👋
Senayyalcin Merve-B Evet bana da gyno ferro sanol çok yapıyordu asla içemedim değiştirdik şuan ama bu da kabiz yapıyor yapacak birşeyim kalmadı mide bulantısından iyidir :(
Meryemcakmak01 Senayyalcin bende o ilacı kullanıyorum kullandığım ilk gün boyunca kustum söylemesi ayıp doktorum tok karna iç dedi yada yatmadan önce suan öyle yapıyorum dokunmadı bi daha
Senayyalcin Meryemcakmak01 Bana tok karına içilmeyeceğni bu sebeple başka ilaç yazacağını söyledi değiştirdi 😊
Meryemcakmak01 Senayyalcin doktorlarda bi alem herkes farklı söylüyor 😀 kullanıyorum bakalım şimdilik bitince tekrar sorarım
-Kbra8- Merve-B ferrum Demir ilacı kullanıyorum doktor aç karnına iç üzerine de süt ve süt ürünü tüketme demişti p yüzden ben gece yatmadan önce içip yatıyorum ne bulantı yaptı ne kabızlık. Ferrum ismi. Belki yararı olur size de.
noktaninannesi Gece uykumun arasında içiyorum bende daha iyi oluyor bana bir saat önce ve sonra bir şey tüketme demişti doktor
Ebryrdm Merve-B ilkten banada günde iki tane demişti sabah ve gece içiyordum sabah bulantı gece de rahasızlanıp uyanıyordum. Sonra doktor kan değerlerime baktı ilacı 1 e düşürdü ve değiştirdi. Şimdi iyiyim sadece sabah aç alıyorum.
1prensesgeliyor Merve-B vucut alisana kadar evet yapıyor. Bide herkeste ayni olmuyor banada ciger geliştirici igne bulanti yaptı kustum. Ama gece yataga girmeden hemen ic soluna yat bana eczacim öyle demişti gerçekten ise yariyor
Mirayse1 Merve-B ferro sanol bana da yaptı maalesef bırakmak zorunda kaldım. Solgar gentle iron aldım onu içiyorum günde iki defa o dokunmadı cok şükür. Ama uükselmezse demirm iğne yapcak doktorum 3bnm değerim baya düşük.