Rmeysa_1661 Htce35 amin inşallah cümlemize nasip eylesin rabbim sağ salim kucaklarımıza alabilmeyi 🤲❤️
Secil_zeynep Duygusuz bizimde tarihimiz aynı doktorumuz 2 hafta sonraya randevu verdi gün belirleyecek nasipse bu arada sezeryan olucam
Duygusuz Secil_zeynep erken. Dogum riskinden dolayı ben 30 dan sonra her haftaGidiyorum. Bu hafta gittiğimde Dr um artık dogsa da sorun olmaz dedi içim rahatladı. İnş saglıkla gelirler
Htce35 oykuduru21 🤣 bitiriyorda heyecan artıyor zaman azaldıkça 🥰 en azından 2 li rakamlara geçmişsiniz🤲
miralpinannesi Htce35 daha hazırlamadım bebek için hersey alindi bi tek hastane cikisi bile var 2 sey kaldi bi biberon olurda emmezse diye bi süt pompası bi emzik esorfman takimda aldim herseyi Allaha şükür annem aldı :)
babyackgz Htce35 olmaz mııı 🥰 ha geldi ha gelecek diye geçiyor günler sürekli bir belirti arıyorum 😂 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Helly_3212 mucizemi_beklyrm yarın muayene olucam inşallah şuan için herşey normali gösteriyor. Biraz kaygı korkum var ama hayırlısı olsun senin peki ☺️
eccmmnr E-v-A101 benimde son 11 aynı düşünceler içerisindeyim, hem gelsin istiyorum hemde gelmesin 😔 korku, heyecan her duyguyu barındırıyorum 1 haftadır 🤦🏼♀️
E-v-A101 eccmmnr Aaa aynıymışız sağlıklı gelsin bebişlerimiz Benim İlk gebeliğim. Herşey Yabancı sancı. Nasıl olur. Onu bile daha. Bugün doktora sorunca öğrendim her an gelebilecek olması acayip heyecanlandırıyor insanı 🥰🥰
eccmmnr E-v-A101 benim ki geldi darısı sizin başınıza, bende herşeye yabancıydim ilk gebeliğim fakat emin olun doğumun başladığını bariz anlıyorsunuz Allah kurtarsın bir avazda inşallah 🙏🏻