Selimegzoglu Htce35 son 24♥️ Bu akşam belimde bi ağrı var yoksa iyiydik yani salı günü çatı muayenesi var 😊
E-v-A101 Htce35 son 11 🤩🥺😞🙄🥰😍🤪😔😆😀😊🥰😍🙃 duygularım karma karışık hem bir an önce kucaklamak istiyorum Hemde hep karnımda kalsın istiyorum 🥲
Htce35 E-v-A101 az kalmış Bir avazda olsunlar inşallah 🤲🥰 sağlıklı bi şekilde Dimi anne karnındaki anlarını özlicez sanırım 🥺
eccmmnr E-v-A101 benimde son 11 aynı düşünceler içerisindeyim, hem gelsin istiyorum hemde gelmesin 😔 korku, heyecan her duyguyu barındırıyorum 1 haftadır 🤦🏼♀️
Helly_3212 mucizemi_beklyrm yarın muayene olucam inşallah şuan için herşey normali gösteriyor. Biraz kaygı korkum var ama hayırlısı olsun senin peki ☺️
Cemrreedemirci Htce35 kendim karar verdim haftasına da ciğer gelişimini baz alarak 39 haftayı tam doldurmasının en sağlıklı olacağını öğrendik çocuk doktorundan. Dolayısıyla 39+1de falan kısmetse olacağım.
Aselinannesi12345 Htce35 hazırız beşik hariç herseyini aldim yıkadım ütüledim poşetlere koyup etiket yapıştırdım çantalarımız hazır 😂😂
hakanebru_ Htce35 amiin canım hepimiz inşallah 🤲🏻 Heyecan var tabi olmaz mı adet sancısı vuruyordu arada iki gün hiçbir belirti yoktu ne ağrı ne sızı şu an inceden var yine bugün oldu 1-2 kez bakalım ne zaman gelecek miniğim bu ara hiç niyeti yok gibi 😄🥰
Htce35 Duygusuz tarihlerimiz yakın aynı gün doğururmuşuz 🤣Bir avazda olsunlar inşallah 🤲🥰 sağlıklı bi şekilde
Secil_zeynep Duygusuz bizimde tarihimiz aynı doktorumuz 2 hafta sonraya randevu verdi gün belirleyecek nasipse bu arada sezeryan olucam