hili61 İyi geceler kızlaar 32.haftada doktoruma karın sertliği ve bebek toplanması sebebiyle gidince nolur nolmaz diye nstye alındım. Orada ilgilenen hemşire bana karnınız mı aç dedi ben de 1 saat önce kahvaltı ettim dedim. beğenmedi nst sonucumu doktor tekrar isterse tatlı yiyin dedi ama doktorum normal dedi senin haftada normal o senin haftanı bilmiyordu herhalde dedi. Bebeğim az hareket ediyor zaten o hemşire de öyle deyince kafama taktım.
Huriyeolgn hili61 33. Haftamda benımde sırt ustu cekılen nst de bebegın kalbı stabıl cıktı hıc hareket etmıyordu doktorum begenmedı bende aynı sekılde toktum cıkolata yedım sola donerek cektıler bır sorun cıkmadı sende endıselenme canım olabılıyor boyle bende baya stres olmustum
uykusuzbirben hili61 sağlığı sıhhati yerindeyse kafana takma canm dua et bolbol. Bende 30+4 de nst çekildim yani iki gün önce benm de bebeğim Bi aydr hareketsz yani öyle çok net uçan tekmeleri yok kibarcık benm kızım sanrm sakin Bi yapıya sahip dedi doktor çnkü 3 kere ayrıntılı ultrason bakıldı bunun için çok şükür bşy çıkmıyo. Huy olarak böyledir dedi doktorda artk bende kafama takmıyorum. Her bebek bir olmak zorunda değil yeterki sağlıkları yerinde olsn
Babyy1S hili61 28den beri benmde karnım sertlesiyordu evde surekli sertlesirdi nst ye girdigimde 0 hareket olurdu ordaki hemsirede acmisin bir seyler ye falan derdi yesemde ayni oluyordu eve gelince hareketler sertlesme yine oluyordu doktorunuzu dinleyin evde bebekler canavar kesiliyor hastanede uslu oluyorlar size magnezyum falan verdiyse onu kullanın bir sey olmaz ins icinizi ferah tutun🤲
hili61 uykusuzbirben yaa benim kızım da öyle işte gümbür gümbür değil umarım içimde mutludur ve sağlıklıdır
uykusuzbirben hili61 işte benmki de öyle sakin uyuyo bazen ultrasona gittiğimde hatta. Geceleri hareket ediyo da öyle uçan tekmeler yok gece uykudan uyandrck kadar sert değil. Burda okuyorum bazen hiç uyutmuyor tekmelerden dolayı aşırı hareketli filan diyolar da ay nasl hoşuma gidiyo özeniyorum 😀 ama iki hafta önce de sırf bunun için ayrıtlıya gittim prof. Doktor baktı çok şükür herşey yolunda dedi gelişimi de iyi dedi solunumuda iyi dedi. Eğer ters bşy olmuş olsaydı ztn bunların hiç biri olmaz gelişimi dururdu dedi. Hatta solunumu iyi mi die biyofizik ultrasona bile girdim çok şükür oda temz çıknca bebeğin huyu böyledir. Nst de hareketsz çıkıyo ama sağlığı sıhhati yerinde olduğu için çok takılmıyorum cnm sende öyle yap gelişmi filan iyiyse takma kafana içini ferah tut.
hili61 uykusuzbirben ben sadece 1 kere detaylıya girdim 22de sorun yoktu çok şükür. Kilosu gelişimi iyi çok şükür ama senin dediğin gibi millet diyor ki uykumdan uyanıyorum falan instaya hareket ettiği videoyu atıyolar acaba sıkıntı mı var diye kafama takıyorum. Bir daha 34te gitcem inşallah tatlı yicem bakalım nstde nolcak
uykusuzbirben hili61 bende 20.haftada gitmiştim ilk ama 6.aydan snra harektleri azalınca normal muayeneye gittiğim doktor tekrar yolladı beni. Benm ilk oğlumda öyle çok hareketleri yoktu. Yapıya bağlı bırazda. Sanrm benmkiler babasına çektiler sinir bozacak kadar sakinler.Doktorun dediğine göre Bide genelde gündzleri uyuyolarmş bebekler geceleri de uyanıyolarmş. Benmki tam olarak öyle cidden geceleri hep aynı saatlerde hareket ediyo.ben karnıma hafiften vurunca tepki veriyo neyseki. büyüyolar ya artk uyku düzenlerini kurmaya çalşyolar. İçin rahat etmezse kontrole gittiğinde doktoruna söyle oda gerek görürse ztn seni tekrar ayrıntılıya yollar cnm. Bakalım doğurmadan uçan tekmeleri elleri kolları görecek miyiz hayrlsyla 😌
Bittercikolataa Ben suan 35+5 haftalik gebeyim. Inanin biraz dalgalanmalari ve karnim cikmasa hamileyim diyemem🤭 kız çocukları Anne karnında da biraz sakin oluyorlar galiba. Hic öyle canimk acitan tekmeleri olmadı yer değiştirdiğinde cok net hissediyorum ama saglikliyiz elhamdülillah o yuzden stres yapma kendine 🥰
Nergizklcc Yaa benim 35 den beri 120 dümdüz çıkıyor doktorum beğenmiyor günde 3defa girdiğim oluyor aç değilim diyorum bebek de hareketli diyorum niye böyle bilmiyorum, bende perinatoloğa gözüktüm hiçbirşey yok dediler