mustakbelanne Suda doğumun avantajlarını okuyunca çok etkilendim. Bilhassa suyu sevenler için rahatlatıcı etkisi o anda faydalı olabilir. Peki Bursa’da herhangi bir hastanede ya da evde bunu tecrübe eden var mı?
mirikelam Bursa’da Rabia Nizam var araştırabilirsiniz ben Samsun’da yaşıyorum doğum için nasipse oraya gitmeyi düşünüyorum
betusumm Jimerde normalde 2021 doğum ücreti 8000 TL Rabia hmm suda doğum yaptırıyor. Ama fiyat farkı oluşur mu bilemiyorum.
betusumm mirikelam Jimerde 4000 tl ye doğum mu varmış ? Hangi hastaneye sordunuz. Jimer fiyatları yüksek çünkü.
mirikelam betusumm yok hastaneye sormadım Rabia hanımın kliniği herhalde onu arayınca o civardan başlıyor dedi
mustakbelanne Semazrl peki tavsiye ediliyor mu acaba? Daha önce yaptıran olmadığı için etrafımda sizlere soruyorum
Semazrl mustakbelanne ben normal doğum için gidiyorum baya tercih edilen bir doktor doğal doğum yanlısı zaten ben hatta son anda geçtim iki haftadır gidiyorum 39. Haftadayim çok tercih ediliyor ama sıra doğum konusunda bı fikrim yok Bursa’da ilk o yaptırmış suda doğum sanırım