Tutral235 Eayh her seyi normal giden bir gebelikti bir anda kaybettim yavrumu ve kimse sebebini acıklayaöadı bugün ilk defa acaba mı dedim bilmiyorum doktoruma güvenim inanılmaz sarsıldı tesşekkür ederim bakacagım gruba mutlaka
Eayh Tutral235 olmadı başka bir doktora git onada fikrini sor cnm iyi düşün araştır son karar senin tabiki hayırla sağlıkla kucağına al insallah 🤲
Esraa16 Tutral235 yok hayir Allah a sukur yaşamadım suan 34+2 deyim bu konularda dr güvenmek en iyisi evet her dr serklajli olana vurdurmuyor ama dr da senin durumu ölçüp biçip karar veriyor sonuçta dr lar cani değil zarar gelcek olsa yaptirma der 🙂
Ftmkrbg Tutral235 inşallah sağolun, çok iyi araştırıp karar verin lütfen dediğim gibi basımdan geçenleri anlattım amacım kesinlikle sizi etkilemek değil herseyden önce bebeğin sağlığı en önemlisi umarım içinize sinen bir cevap bulabilirsiniz
Esosun Tutral235 ben ilk aşımı yaptırdım doktorum 2. Ye gerek yok dedi yaptırmadım canım doktorun ne diyorsa ona uy bence. Ama biryerde okumuştum tetanoz aşısı erken doğumu tetikleyebiliyor diye. Bunu söyleyerek doktorundan tekrar bi görüş alırsan daha iyi olur ve içini rahatlatır doktorun açıklama yaparak😊
Tutral235 Esosun söyledim canım hiç duymadım ne alaka gibi dedi aslında cok severim cok da güvenirm ama bu kez uyusamadık o yüzden arada kaldım zaten
Hasret_ Tutral235 bende yurt dısındayım iki hamileiğimdede vurunmadim , hersey daha steril bence gerek yok aşıya,
Tutral235 Hasret_ riski olmasa gerekliliğini geçtim artık yapıyoruz gözü kapalı ama işte riski olabilmesi korkutuyor
Hasret_ Tutral235 kafanızı yormayın , olmayın boşverin veee aklınızda öyle bişey gelıyosa rıskı oldugunu düşünüyorsanız olmayın