Pkosendrom 25 haftalığım ayağa kalkarken veya yatar pozisyonda doğrulurken vajinada bir baskı oluyor size de oluyor mu
ikincikezanne_ Pkosendrom ben de 26 haftalığım baskı şeklinde değil ama oğlum hep tekmelerini alt kışıma atıyor gibi çıktı çıkacak sanki sürekli aşağıda vurmalardan dolayı ağrı hissediyorum
Papatya13371 Pkosendrom arada bir dediğiniz şekilde olması normal olabilir bende de bazen oluyor rahim büyüyor bebek baskı yapıyor demişti doktor. Herseyime bakıldı normaldi çünkü. Sürekli devam eden geçmeyen baskı hissi varsa doktorunuza mutlaka sorun
minik_kalbim Pkosendrom şuan 33 haftaligm hamileligin başindan beri var bu bende genelde idrarimi yaparken oluyor doktor progestan verdi
Nuurrmom ikincikezanne_ benmde ayni. Doktor ne dedi size? Bende 28+1im. Bir haftadir boylet. Korkuyorum ya
Pkosendrom Papatya13371 ben de 6 gün önce gittim kontrole her şey normal di kuzum benim sürekli baskı hissi var
AycanAycan19 Papatya13371 merhaba bnde 21+4 afedersiniz wc ye girdiğim zaman büyük idrar icin oturdugumda kasiklarima acayip bi batma oluyoo kasiliyoo geri kalkiyorum normalmi yoksa doktora danismalimiyimm. Sizlerdede oluyomu 😔
Papatya13371 AycanAycan19 onu bilmiyorum canım tecrübem olsa bisey söylerdim 😬 sizi bilmiyorum ben kafama takılan herseyi doktoruma soruyorum içim rahat etsin diye sizde sorun isterseniz
ikincikezanne_ Nuurrmom ayakları orada olduğu için normal dedi bir sıkıntı görmedi doktorumuz ama resmen genital bölgemi tekmeliyor gibi 😂