İyi akşamlar ilk doğum anımı anlatmak istedim.9 ay boyunca yatıp kalkıp dua ettim normal doğum olsun diye o gün geldi çattı 17 Aralık sabahı sancıyla uyandım eşime dedim agrım var gel bi muayene gidelim tamam dedi evde misafirlerim vardı hem de yakın mesafe neyse evi topladım kahvaltıyı hazırladım 8:30da hastaneye gittik 3 cm açılman var dedi annemi aradım o bana bakacağı için neyse annem dedi doğurursun bugün inanmadım eve döndük kapıyı açtık girdiğim gibi suyum geldi üstümü hemen değiştirdim bebek çantasını aldık çıktık ama bindiğimiz taksi mahvoldu hiç durmadan geliyordu suyum 🤪 neyse hemen yatışa aldılar beni bir çığlık bir bağırma doktora diyorum ki beni sezeryana al almadı kadın neyse ben yerimde durmadım nts bağlıyor ebe kalkıyorum durmuyorum yerimde su istiyorum vermiyorlar He bir de ilk hayatımda lavmayı orada yedim 🤣 neyse suni sancısız doğum serüvenim tam gaz ilerliyordu sürekli kontrol ediyorlardı en son 8 cm dedi ebe ve doğum anı başladı doktor geldi neyi bekliyorsun hemen doğurman lazım dedi çocuk sıkışmıştı rahimden kafası çıkmış dedi neyse çatala yatırdılar beni ıkın diyor doktor ben anlamadım diyorum 😅😂 kakanı yapar gibi dedi kendini it ben ıkınmadıkça sinirleniyordu doktor neyse en son 4 hemşire 1 doktor 1 hasta bakıcı başıma toplandı doğurmam için söyleniyordular en son bir ıkındım ebe göbeğime bir bastırdı anlatamam doktor oğlumu aldıgında mosmor olmuştu ☹️ benim yüzümden neyse tam tamına 6 saat sonra oğlumu sağ Salim doğmuştu ve o an ve sonrası dedim ki iyi ki normal olmuş ertesi gün evime gittim ve işimi gücümü yapıyordum