merveklyc Hatice_altun07 Ben iki gün önce yaptırdım ve önemli olduğunu düşünüyorum. Bebeğimin ellerine,ayaklarına,beynine, kalbine,midesine,mesanesine,burun kemiğine ve ense kalınlığına ayrıntılı baktılar. Bir tüp de kan verdim. Ben hiç düşünmeden yaptırdım 🤗
Birtane2307 Hatice_altun07 ben yaptirmayacam kesin sonuc vermiyor niye kendimi uzeyim yada bebegimi aldirayim
_Elifffffff_ Bence yaptirmalisiniz ilk kızımda yaptırdım 2 hafta sonra tekrar bu gebeligimde de yaptircam
Asyaayaz1 Şimdi burda yaptır diyende olucak yaptırma diyende herkesin kendi kararı diye düşünüyorum ben ilk oğlumda yaptırmadım bu ikinci gebeliğim bundada yaptırmıcam 🤷♀️
mlkkk Hatice_altun07 bu o kadar cahilce bi düşünce yapısı ki lütfen yani böyle düşünmeyin yıl 2021 herhangi bi risk var mı bunu önceden bilebilmek ne büyük avantaj ama olaya ne gelirse Allah’tan deyip işin içinden sıyırılmak çok yanlış , sizi kastetmiyorum bide insana bişey çıksa aldıracak mısın sanki diye yaklaşanlar var direk karşısındakinin vicdanına basarak aklına işliyorlar.Bişey çıkacak diye düşünmemek lazım ama en azından önceden temkinli olmak tedbir almak için ikili tarama detaylı ultrason gibi şeyleri yaptırın en azından ense kalınlığına baktırın kaybedecek yada zararınıza olacak hiç birşey yok ucunda
Hatice_altun07 merveklyc Bazıları yanlış söyleyebiliyor yani benim yakınımdan birisi söylemişti kızına kafası büyük demişler şuan maşallah çok güzel ve sağlıklı
merveklyc Hatice_altun07 Birinde oldu diye hepsinde olacak diye bişey yok ki canım ben gerek görülen herşeyi yaptırma taraftarıyım tabi ki siz istemezseniz sizin kararınız. ☺️
Hatice_altun07 Birtane2307 Bende yaptırmak ta düşünüyorum doktor 12 haftalık olunca gel hem sağlığına hemde cinsiyetini öğrenebiliriz dedi bende diyorum ki bence yaptırmıyım 14 haftalık olunca gideyim cinsiyette o zaman daha belli olur
Birtane2307 Hatice_altun07 ya zaten 12.haftada tahmin ederse eder ama kesin degil o yuzden ben domtora hic tahmin yapmayın kesin olunca kagida yazin bize verin supriz yapacak ailemiz dedim😃
merveklyc mlkkk Kesinlikle haklısın canım ben de bebeğim nasıl olursa kabulüm. Ama yaptırdım tereddüt etmeden sonuçta bişey varsa bilmek isterim ona göre kendimi bilinçlendiririm kendime ve bebeğime ona göre bi yol çizerim şahsen doğduğunda öğrenmek beni daha çok üzer🤷