Papatya0605 Kızlar ben 37. Haftadayım ve doktorum bana hiç magnezyum lafı etmedi ben geçen dedim kemiklerim ağrıyo batmam oluyor diye bana yazdıkları albacort ve bir tane fitil oldu ne alaka fitili yapmam ben albacort kullanan oldu mu ben nasıl kullancam onu
aysegulbey01 Papatya0605 apatya0605 19+1 haftalığım sağ kalçamda ve kasıklarımda ağrı oluyordu magnezyum olarak suda eriyen tablet yazdı ilk zamanlar içemiyordum doktoruma söyledim ocean extramag almamı söylemişti krem ve fitili ilk kez duydum
Eceee7 Papatya0605 bana 16.haftadan itibaren magnezyum için magosit demir için decavit bide kalsiyum için pembe bir ilac verdi hic kramp veya agri yaşamadım cok şükür 21.haftaya giriyrm. Saglik ocagindada devit verdiler 5 damla gunde .kan tahlil sonuçlarım da iyi idi basta da simdide düşük olan yok ondanda olabilir ama bide yediklerinz de önemli hergun maden suyu içerim ben yeşillik salata ceviz 3 kase kadar yogurt
sagsbry Ben magnezyum magosit kullanıyorum çokta faydasını görüyorum.. O dediğin ilacı ve fitili hiç kullanmadım canım, 🌿
Papatya0605 sagsbry banada arkadaşım verdi magnezyum magnorm diye onu kullanıcam boşa para verdim gibi hissediyorum şu kremle fitile yani
bernabaskaci Papatya0605 idrar tahlili verdiyseniz orda görmüş olabilir ben duzenli olarak kan ve idrar tahlili vermiyorum. Son aylarda ozellikle daha önemli
bernabaskaci Papatya0605 endişe edecek birşey olduğunu sanmıyorum 38+1 deyim 2 haftadır kullanıyorum iyi de geldi