İyi Aksamlar arkadaslar , 11 Ocak gecesi saat 1 bucukta suyum geldi ne oldugunu sasirdim ilk bekledim dedim su mudur diye sonra baktim durmuyor hemen esimi kaldirdim dus aldim yola ciktik 3 bucuk gibi hastaneye vardik 2 cm acikligim vardi o gece yatisim yapildi ama hic sancim dahi yoktu sabaha kadar hic uyuyamadım sabah tekrar muayene oldum 5 cm aciklik oldugunu söylediler ve yine sancim yoktu ilerleyen saatlerde sancim artmaya basladi pilates topuna oturdum sancim oldukca yuvarlak yap dediler dediklerini yapmaya calistim ikinmam gelince doğumhaneye alcaz dediler odada sancilarim basladi artik dedim gelecek doğumhaneye getirdiler orda da baya sancim oldu yuruyus yaptım sancim oldukca oturup dairesel hareketler yap dediler kolay dogum olsun diye sonra acikligim yeterli seviyeye gelince doktorum geldi ve saat 13:30 da mucizem dunyaya geldi elhamdülillah cok şükür. Sonra bebegimin sarıligi cikti hastane de 2 gun isin aldik kan uyusmazligindan dolayi bebegim agir geçiriyormuş simdi hala sariligi devam ediyor Rabbim tum bebeklerimize sifa versin inşallah.. Benim de hikayem boyle oldu sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplarım 🤗