Bernamelis İlk öncelikle herkese iyi akşamlar :) Ben ilk doktor kontrolüne gittiğimde adetin ilk gününden hesaplarsak 6+4 haftalık hamileyim doktor kesenin 7.8 mm olduğunu ve 4-5 haftalık felan dedi kalp atışı duyulmaz dedi.. Başka bir doktora sordum aynı gün içinde o da dediki 6-7 haftalık felan yani hangisi doğru internettede araştırma yaptığımda ise 7-8 haftalık gebelikte embriyonun boyutu 7 ila 14 mm arası olabileceğini söylüyor.. Çok kafam karıştı kime inanmalıyım suan 7 haftalık olduk kalp atışını hala dinletmediler sizce özel bir hastaneye tekrar randevu alsam duyabilirmiyim? Devlet hastanesinde bana 15-20 gün sonra gel anca duyulur dediler o zamanda 2 aylık felan olucak ne yapmalıyım :(((
Pamugunannesi1 Bernamelis bebeğimin kesesini gördüğümde 4+2 ydim. Beni 2 hafta sonra randevuya çağırdı kalp atışını duymak için 6+3 oluyorum siz gene bekleyin ama neden bekletip dinletmediklerini anlamadım
Bgmaybke Bernamelis benim doktorum 10 haftalık olana kadar kalp atışını dinletmemişti önermediğini söyledi bende bekledim muayenelerimde sıkıntı olmadığını söylediği için doktoruma güvendim. Bence sende içini ferah tut 🙏
Mervekaynak Bernamelis bende de ilk başta 2 haftalık kese var dedi doktor 20 gün SONRA gel kalp atışlarına bı bakalım dedi iyle de oldu ultrasona göre 2 3 Hafta falan geriden gelebiliyor 7. Haftada duymuştum ben kalbini
altintaslar Bence bekleyin erken gitmek çok stresli. Duyamazsanız bir dahaki randevuya kadar içiniz içinizi yiyecek. 8 haftalıkken giderseniz yüksek ihtimal duyarsanız. Kalp atışı için gidip duyamamak, bir sonraki randevuyu beklemek çok zor🙏🏻
Bernamelis Pamugunannesi1 bende bilmiyorum baktı kese var dedi ultrason görüntüsünü verdi kalp atışı dedim 15-20 gün sonra gel dedi çıktım bu kadar dı ☹️Bilemiyorum 🤷♀️
Zynp16askn Bernamelis canım bence sen içini ferah tut eğer Dr. 15 20 gün dediyse 15 gün sonra git zaten bebekse senin dediğin gibi 7. ve 8. Haftalarda duyuluyor ve ikinci haftalara denk geliyor. Seni çok anlıyorum çünkü annelik hormonları bebeğin hep iyi olduğunu bilmek istiyor
Zynp16askn Bernamelis Rabbim gönlüne göre versin canım. Rabbime çok dua et ikinci bebeğimin kalbi 10. Haftada durdu. Şimdi 14. Haftadayım ve ilk haftada covid olduğumu öğrendim. Bildiğim bir şey varsa Rabbim yiyecek içecek lokma verdiyse sanada bizede hayırlısıyla bağışlar
Bernamelis Zynp16askn amin inşallah Rabbim herkesin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin 🙈