Gizemturan Fmom ben e-bebekden baby&me aldım 4 paketi 50 lira kullananlarda çok memnun e-bebek mağazasının kendi ürünü etrafımda kullananlar çok önerdi☺
SedaCanpolatakmak Ben prima almayı düşünüyorum ancak her bez her bebeğe uyumlu olmuyor, bazısı pişik yapıyor, büyük geliyor vs. Deneye deneye oturtturacağım bez işini. Ama başlangıç olarak prima ile başlayacağım ☺
Ahugozlu Prima premium care 1beden yenidoganekonomik paket 126 li aldim. Sonrasi Allah Kerim. Deneyerek gorucez...
Naciye89 Gizemturan bende ondan almayı düşündm ama ebeebek kotu yormları yayınlamıyorms diye okudugm için ordaki yormları cok dikkate almadm tabı bebekten bebege de fark eder diyorlar deneyerek ogrenecegz artık
Gizemturan Naciye89 benim kuzenlerim ve arkdaşlarım kullandı çok memnunlar aldık artık kullanıp görcez deneyerek bulcaz ☺
Hilal- Prima yeni doğana güzel diyorlar bende ondan almayı düşünüyorum ıslak mendil olarakta üni baby yeni doğan tavsiye ediyorlar 😊
Gizemturan deletedmom16 internet sitesinden de sipariş verebilirsiniz istanbulda oturuyosanız kaynarca köprüsünün orda e bebek açıldı orda var ben ordan aldım
Alinmavi Fmom prima premium care ve sleepy yenidogan almistim sleepyden daha cok memnun kaldim onla devam ediyorum. Sleepynin bezinden memnun kalan vardir kalamayan vardir ben forumda cok methedildigi icin aldim arkadaslarima sordum falan primaya alternatif diye aldim ben de memnun kaldim ama islak mendili ve bebek bakim ortusu şahane begenmemek elde degil 👌👌👌