Eminebykr Ozzzzz_ ben ilkinde göğüs ağrısı ve adet gecikmesi yaşadım ama ikinci şuan pek bi belirti hissetmedim adet gecikmesi dışında
Bayburtlugelin Ozzzzz_ ben 6 gün kala öğrendim gögüslerim agrıyordu ve uçlarında sızlama oluyordu ogrendigimde beta hcgm daha 41 di 😌
gullcannn Ozzzzz_ Yorgunluk hissediyordum. Göğüslerimde dolgunlasma ve hassasiyet. Birde kasık ve bacak ağrısı olmuştu. Hissetmiştim ve adet olmam gereken günde test yapmıştım pozitifti.
gullcannn Ozzzzz_ yorgunluk ve hassasiyet 2 hafta kadar onceydi ama kasık bacak ağrısı adetime 3-4 gün kalaydi geceleri yatamiyordum. Bebek istedigimiz icinde sürekli araştırıyordum belirti arasinda varmu diye. Birgun yolda giderken bıçak saplanır gıbı anlik agri hiseettim o an dedim hamileyim ben diye. Tam adet olacağım gunde test yaptım pozitifti şuan 18 haftaligiz. Inşallah herşey istediğiniz gibi olur🤲
mirzabebek-0121 Ozzzzz_ bişey söyliym mi sıfır stres olması lazım gerçekten başka hiç bir şey fayda etmiyor ben de yeni evliyim 1sene 2 ayım bitti çok şükür şu an 2 aylık hamileyim ama evlendiğim ilk günden beri çok üstüme geliniyodu hani olmadı mı diye düşün evlendik çekim iki gün sonra oldu orda işte kaynanam herkesin ortasında ay çok koşuşturmayın belki hamiledir dedi çok kötü hissettim resmen ondan sonra bu söylentiler durmadı beni hasta olarak gördüler 3 aylık evliyken hastanelere gitmeye başladım bende bişey olmadığını söylediler bu defa kaynanam eşime söylenmeye başladı biz resmen o laflardan dolayı kimseyi görmek bile istemiyoduk en son bir senem bitti o ay da babamlar bize geldi bi hafta kaldılar tam adetim bittikten 4 gün sonra o gün eşimle birlikte olduk sonra zaten babamlar falan bizdeydi çok telaşlı geçmişti hiç evde durmuyordum babamların peşindeydim yumurtlama günümü hesaplayamdm bile sonra onlar gitti dipten temizliğe girdim en son baktığımda 3 günüm kalmıştı hasta olmama bu defa mutfak dolaplarına girdim hepsini temizledim yıkadım 3 gün sürdü tam hasta olacağım gün bitti işim ama öyle bi kötü olmuştum ki yorgunluktan bitmiştim resmen sabah kalktım hasta olmamştm öğle oldu test aldm hamile çıktım allahın işidir bak o kadar denedik olmadı resmen psikolojim bozulmuştu bir ay aklımda bile olmamasına rağmen hamile çıktım 🙏 yani uzun lafın kısası stres en büyük engel!
Angels-35 Ozzzzz_ Ozzzzz_ 12 gün kala belirti olmaz yumurtlama olabilir sizin hissettiğiniz çünkü 14. Gün yumurtlama oluyor ondan sonra hamilelik belirtileri adet olma tarihine denk geliyor 2 sene boyunca denemiş biri olarak söylüyorum kafanıza çok takmayın benim belirtilerim adet tarihimde ortaya çıkmıştı ama anlaşılacak bir belirti yoktu idrar testinde ögrendim ben daha sonra başlıyor belirtiler
gullcannn Angels-35 Yalniz herkeste yumurtlama aynı gun olmaz ve bazen erken döllenme olabilir. Ben hemen adetim bittiğinde hamile kalmıştım. Ultrasonda da belli olmustu zaten haftasi ile birlikte eş oldugu eminim oyuzden . Belirtilerimide çok erken yaşamaya baslamistim herşey çok hızlı oldu bende herkeste farklı seyrediyor
Ttugbablgn-77 Ozzzzz_ bncede öyle yap ben adet proğramındaki ovülasyon takvimine göre yapmıştım ovülasyon gününe 2 3 gün kala ilişkiye girmedim bi de işe yaradımı bilmiyorum ama ilişkiden sonra hemen yıkanmadım ayaklarımı havaya diktim 😁 bi yarım saat bana da başkaları söyledi ben öle yaptım 😊
Merlii Adet takibi önemli ben geciktiğinde anladım daha doğrusu emin oldum testle birlikte ama hesaplamaya göre ilişkiden 1 hafta sonra göğsümde aşırı hassasiyet oluşmaya başladı test yaptım negatif çıktı adetim gecikince testim pozitif çıktı
EKB Ozzzzz_ içinizi ferah tutun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Ben adetimden 2 hafta öncesinde belirtilerini yaşamaya başladım. 2-3 gün geçmeyen bir baş ağrısı ve bel ağrısı oldu. Ama aklıma hiç gelmedi hamile olabileceğim. Sonraki hafta uyku hali ve ateş basmalarım oldu. Normalde çok üşürüm. Bunlar olunca şüphelendim. Adetime 5 gün kala test yaptım ve pozitif çıktı. Şimdi 8 haftalık hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Dua edin ve mutlaka yumurtlama dönemlerinizi takip edin.
Madinanin-Annesi Ozzzzz_ hic bir wey yiyememe,goguslerde agri,hasassiyyet,sinir.Bende aldirmadim iki ay sinra ogrendim hamileymiwim
ElifLaren İnanılmazın ötesinde göğüs hassasiyeti, giydiğim kıyafet bile acıtıyordu, sigara kahveden bir anda tiksinme ve ayakta bile uyku hali öyle böyle değil inanılmaz uyku hali vardı sonra öğrendim
Deniz1634 Ozzzzz_ benvhic bı belirti yaşamadım her an hastalinicam diye tedirgin bı şekilde bekledim ama adet olacağım gün sabah bı dürtü ile sabah erkenden kendimi eczanede buldum eve gelip yaptım hemen hayali ni cizgi çıktı hiç beklemedim sağlık ocağına gidip kan verdim ertesi gün öğrendim sonucu öğrendim ve emin olmak için iki test daha yaptım kan sonucunu alana kadar.
Hatice_altun07 Ben sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrıları çektim kasıklarım eriyordu resmen adet oldum olucam diyordum hala o ağrılar devam ediyordu 1 hafta geçtiği için test yapayım dedim çok umutsuzdum ama pozitif çıktı uyku hali çok oluyor göğüslerde dolgunluk sonraki haftalarda başlıyor