Sermec27 Ebrar3435 aslında kıloyla sıkıntım yokta ben 11 ay önce sezeryan oldum da dogumdan 7 ay sonra hamile kaldım sezeryan dikişi cok zorlanmasın diye cok almamaya çalışıyorum 🥰
150_gelartik Cennetulmeva 26. Haftadayım 9 kilo aldım diyetisyene yolladı doktorum. Diyet listesine geçtim artık
Cennetulmeva 150_gelartik çokmuymuşki bu haftalar için bu kadar kilo? Benimki hiçbişey demiyo bu konuda bana ama 🤔
Ates2020 biranneden1 onlar kusuyorlar sonrada hiç kilo almadım diyorlar canım. marifet ya kilo almamak 😂😂 Bizim gibilerde dikkatle bu şekilde dikkat etmesek 200 kiloyla Doğuma girerim heralde 🙄
biranneden1 Ates2020 aynen ben de dikkat ediyorum . Ekmektir pilavdır yemiyorum ama kilo alıyorum yine de
Derinsmom Ates2020 benim bu saatten sonra kilo almamam gerekiyomuş ama nasıl olcak onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
kedidirokedi 1991_1991 bende malesef tiroit hastasıyım 20. Haftaya giricem 3 3.5 kilo gibi aldım inşallah çok fazla almadan hamileliğimi tamamlarım 🤭
ExcitedMom 1991_1991 ben 20. Haftadayım 6 kılo aldım canım tatlı istemez hamur işi istemez nereden geliyor bu kılo anlamadım
1991_1991 ExcitedMom bende buna şaşıyorum ağzıma sokmam tatlıymış, pastaymis, borekmis ama kilom çok.