AycanAycan19 17 haftalikken özel bir hastanede cinsiyete baktirdik erkek dedi. Usg var sizce degisirmi bariz erkek mi. Cinsiyet partisi ile ogrendigimiz icin bn kendim sorgulayamadim ablama soylediler bakabilirmisiniz kesin erkek mi.
Bmom AycanAycan19 erkek gibi duruyor zaten o haftadan sonra değişmez kolay kolay canım doktor bariz görmüştür heralde
Crn1996 AycanAycan19 canım 17.haftada pipiyi gördüyseniz ve doktorun kesin pipi diyip kordonla karıştırmadıysa değişmez merak etme ☺️
Melike2 AycanAycan19 oyy yavrum benim maşallahh 😍😍 erkek o erkek bellii 😁😁 benim 12de söyledi değişmedi canım
Melike2 AycanAycan19 oyy yavrum benim maşallahh 😍😍 erkek o erkek bellii 😁😁 benim 12de söyledi değişmedi canım
AycanAycan19 Senayyalcin degisir falan diyolar belli olmaz diyolar ama o alttaki resimde net hersey diyorum ama Allahın isi belli olmaz da diyorum bilmiyorum ki nolcak ama bnde erkek diyorum😍😇
AycanAycan19 Crn1996 iste bana bisey demedi sadece bn uzandim bakti hemn alttaki resim cikti bacak arasi dr gördük bile dedi sonra bn uzerimi duzeltip disari ciktim ablama dedi 😂😀😀
AycanAycan19 Fasulyemibeklerken ben hic hamile miyim bilmiyorumm. en basindan beri co rahatim sadece bas agrisi sıkıntım vardi suan oda bitti Elhamdülillah 🤲🤲🧿🧿🧿🧿
Beyzan AycanAycan19 hayırlı olsun kesin erkek pipi belli zaten o haftadan sonra zor değişir. Benim de bir oğlum var ikincisi de geliyor. Aramızdaki aşk çok başka. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız