Bulut18 Kızlar bebeğim çapraz duruyor şuan kafası sol kaşığımda sayılır 35 hafta bitmek üzere size döner mi ya bu saatten sonra alanı dar olduğu için pek hareket edemez dönemez kanala girmez diyorlar öyle mi sizce
alininannesiiiii Bulut18 bizimde 33. Haftaya gircez yarın hala başı yukarda dönmemiş ne yapmamız gerekiyor dönmesi için bende bilmiyorum
Dgnyagli Bulut18 36+2 deyim hala yukarıda o kafa inmedi aşaya😔 salı günü kontrolüm var, hala inmediyse sezeryan tarihi alırız dedi doktorum. ama çevremden duyduğuma göre 37 de bile dönebiliyormuş. Sağlıkla gelsinlerde 🙏
MSBebek Bulut18 canım benim 31de baş aşağı duruyordu sonra 33de gittiğimde ters başı yukarı dönmüş dedi doktorum inanmadım başka doktora gittim oda öyle dedi 😀 sonra 34+3de gittiğimde tekrar baş assadaydi dönmüş yine haylaz smdi 35i geçtik inşallah artık dönmez 😀😀😀
Bulut18 Aysen1996 doktor bu araşar döndü döndü gittikçe daha zor döner dedi imkansız değil ama alan dar hareket edemiyor dedi
Bulut18 alininannesiiiii benim 32. Haftadan beri aynı pozisyonda çapraz hiç değişiklik yok canım anlayamadım
Aysen1996 Bulut18 Allah hayırlısını nasip etsin valla , bizim gönlümüzden normal Doğum geçiyor ama bebeklerin keyfine kalmış bi durum biraz da 🤷🏻♀️ Sezeryana da kendımızı alıştırmamız gerek
HifaZehra34 Bulut18 37. Haftamda döndü bizim ki.Bol bol konuş onunla dönmesini söyle sezeryan çizgisi dediğimiz yere geceleri flaş tut.
HifaZehra34 Bulut18 ben denedim oldu başı göğüs altımdaydı oraya şişeye su doldurup şişeyi gezdiriyodum kaçıyodu soğuğundan 1 hafta sonra baş aşağı döndü şükür 😊