Asya90316 Aslında yenilen çokta farklı şeyler yok. Sağlıklı beslenmek gerekiyor. Çiğ olan şeylerden uzak durmamız lazım nedir çiğ salam,sosis,sucuk çiğ et yada az pişmiş et gibi..sucuğu pastırmayı güvenilir yerden alıyorsanız iyice pişirerek arada bir yenebilir. Benim doktorumun beslenmem için ayrıntılı anlattığı liste bu tarzdı. Hasta değiliz hamileyiz sağlıklı beslenmemiz lazım güzel vitaminli çorbalar için sebzeli et sulu filan bol bol sevze tüketin çiğ sebze tüketecekseniz çok bol suyla yıkayın ve en az 5 dk sirkeli suda bekletip tekrar yıkayın öyle tüketin. Et balık tüketmeye özen gösterin. Kahvaltınızı güzelce yapın yumurtalı filan ev yoğurdu yiyin muz ceviz tüketin..abur caburu abartmayın çok canınız isterse bir iki tane yiyin proteinli beslenmemiz önemli bunuda en çok etten kuru fasulyeden nohuttan alabiliriz bunlaro tüketin..tavuk için benim doktorum bildiğin gerçek köy tavuğu aldığın yer varsa tüket ama yoksa tavuk tüketmek zorunda değilsin dedi..size yardımcı olur diye yazdım ama sizde muhakkak doktorunuza danışın herkesin bünyesi bir değildir ama yazdıklarım her normal hamilenin yedikleri diyebilirim😊