Nevinn Slm annisler ya hamilelikte benim gibi unutup pastırma yiyen oldu mu sonradan kafam dank etti pişman oldum ama bi sakıncası var midir drum burda deil soramiyorumda bi bilginiz var mi😣
Aycann Nevinn ben salam sucuk pastırma vs. Yedim fakat çok abartmadan herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür
Nevinn hafsa2020 Aycann CerenSelvi Ozdry Zuhal2205 çok teşekkür ederim kızlar rahatladim biraz tek değilmişim neyseki yiyen çok saolun inşallah bi sıkıntı olmaz dediginiz gibi Allah a emanet miniklerimiz👐👏
Eflininannesi Unutarak değil bilinçli bir şekilde canım istediği için salam sosis sucuk pastırma gibi şeyler yedim bebekte bir sorun olmadı gebeliğimle alakalı da bir sorun olmadı hersey gayet yolunda
MerveKontakay Pastırmayı canım çok istiyor kızlar böreğin içinde yesem olur mu kızarmış oluyor sonuçta😬
Elcnerdgn Bende sucuk salam kavurma pastırma yediğim oluyor ama abartmadan arada yiyorum hiç bi sıkıntı da olmadı ☺
Zuhal2205 Nevinn doktorum salam sosisten uzak dur dedi ama sucuğu çok kızartarak yiyebilirsin dedi. Sucuğu arada yiyorum ama salam sosis tarzı şeyleri yemiyorum ilk haftalarda yanlışlıklar yemiştim bi kere 🙂 onun dışında yemeyeli aylar oldu