Havva Aaaaayyyssssuuunn aynen canım geçen gün bende yazdım burada çok fazla artış olmuş birde sene ortasında bir daha zam oluyormuş. Doğruysa çok fena ben daha 11.haftadayım nasıl olacak bilmiyorum. Eşime söyledim oda doktordan memnun hastane de temiz falan artıları var diyor.
Mcakir Aaaaayyyssssuuunn yuh ya 215 mi olmuş. Doğuma 4500 olcak diyolardı da . 4750 hadi o tamam . Ama muayene ücreti çok saçma artmış. Bu arada İzmir Can dimi?
Aaaaayyyssssuuunn Bdp çok fazla zam olmuş anlamsız ,kan tahlıllerı muayene harıcı ücrete tabi tutulmuş
Aaaaayyyssssuuunn Bdp şeker yuklemesı ve detaylı vardı benım de başka hastane arıyorum bu işlemler için ,irfan beyle devam edıcem kontrollere ve doğum a
Bdp Aaaaayyyssssuuunn Bende irfan hoca ile başlamıştım sadık hoca ile devam ediyorum. Devlet hastahanesinde yaptırabilirsiniz aslında
Htckrdmn Aaaaayyyssssuuunn detaylı ultrason ne kadar can Hastanesi’nde kaçıncı haftada yapılıyor bilginiz varmı acaba
Aaaaayyyssssuuunn Bdp devlete ılk kez gıdınce kafana göre detaylı ultrason ısteyemıyormussun daha önce kadın doğum doktoru muayene yapıp onun ıstemesı gerekıyormus pandemıden dolayı çiğli devlete görmek ıstemıyorum
Ceyda2206 Bdp merhaba ben de can hastanesine gidiyorum 18 haftalığım doktorum calibe hanım ama kendisi de hamile olduğu için irfan hoca da devam etmeyi düşünüyorduk siz memnun kalmadığınız için mi sadık hocayla devam ettiniz
Mcakir Aaaaayyyssssuuunn gecen gün bi konu acıldı alsancakta bi doktor varmıs 300 tlmiş detaylı. Arama bölümünden bi araştırın isterseniz.
Hlme-26 Aaaaayyyssssuuunn kesinlikle benimde aşırı sıkıldı doğuma çok gelmemiş fakat muayene ne alaka okadar fazla yani bu pandemide insanların maddi durumu zaten sıkışık 🤔 çok fazla tutuluyor bu zam ondandır
Aaaaayyyssssuuunn Htckrdmn 500demıslerdı ama oda arttık muhtemelen 600olmıstur sanırım 18/23hafta arası yapılıyo
Htckrdmn Neslihanilhan ben yanmışım ozmn kimbilir şimdi zamla birlikte ne kadar olmuştur bende 14 haftaligim