Nisanannesiii Bugün kontrolümdr erken doğum riski çıktı çok üzüldüm çok korkuyorum lütfen dua edin daha 27 haftalığız ☹️
Drycnr Nisanannesiii neden erken doğum canım banada 23 haftamda rahim ağzı kısalığı var erken doğum olur dediler 28 haftama geldim Rabbimden işte herşeyi inşallah bişey olmaz
Selinaymurat Nisanannesiii aynen banada 27.haftamda öyle dedi doktor 3 hafta sonra yine gel bakıcaz ona göre dedi plasenta aşağıdaymış benim ondan erken doğum riski dedi sizin için
Nisanannesiii Drycnr benimde rahim ağzı kısalığım varmış sizin kaça düşmüştü kısalık sonra tekrar uzadı mı bu süreçte naptınız
Dilara8228 Nisanannesiii Merhaba 👋 Geçmiş olsun öncelikle sağlıkla alin ve zamanında alin kucağınıza 🤲 Sorum şu rahim ağzı kısalığı nasıl ölçülüyor?
Bireylulmasali Nisanannesiii progestan ve dinlenmeyle geçer Allah’ın izniyle canım lütfen stres yapma
Drycnr Nisanannesiii bana doktorum uzamaz dedi dikişde atmadılar iğne ve fitil kullanıyorum yat ağır kaldırma ev işi yapma dedi ben yemek yapıyorum çamaşırımı felan yıkıyorum onun dışında ev işi yapmıyorum
Ihlamur Selinaymurat benim de plasentam yanda aşağıda inebilir yukarıda çıkabilir dedi şimdi 31haftalik oldum pazartesi doktora gidicem inşallah yukarıya çıkmıştır 🙏🏻 erken doğum riski korkutuyor.
Selinaymurat Ihlamur benim de öyle bende neredeyse 29. Haftama giricem 31. Haftada beni de doktorum çağırdı gel bir daha bakıcaz dedi ona göre karar vercez dedi inşallah Allah şifanızı versin sizinde yardımcınız olsun
Nisanannesiii Ihlamur Allah bebeklerimizi sağlıcakla normal zamanda kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah