Mom0101 Kizlar 2 gün iyiysem enerjiksem, 2 gün cok bitkin oluyorum. Bugün sadece markete gittim düzgün bakamadım bile.. Geceleri hiç güzel uyuyamıyorum sanırım ondan. Sizlerde ne var ne yok?
bukabu Mom0101 bende 30 a gidiyorum aynı durumdaym canım acaba demir kan eksikliğimi diye düsünmüyor değilm
Gamzee26 Mom0101 34 üm bende de halsizlik hep var, geceleri kaliteli uyku yatamıyorum hep terleme , tuvalete çıkma, acıkma var. Maalesef sona yaklaşınca bunlar oluyor demek ki
Smyyytk Mom0101 bende öyleyim 35 e giriyorum ikinci hamileliğim bu sogukta aşırı terleme bunalma ile uyanıyorum biri bogazımı sıkıyor gibi hissediyorum sürekli tuvalet sol veya sag taraf uyuşması ile uyanıyorum
Mom0101 Bu uykusuzluğu napicaz?? Uyusam bile cok sık uyanıyorum alamıyorum uykumu hiç ya. Wc geliyor ya da terliyorum bu soguktaaa
Mom0101 Gamzee26 aynıları benim de😢 az kaldi ama böyle de cok zor oluyor ya.. uykusuzluk bünyemi mahvetti. Gece terleyince üstümü degisiyorum kısa kollu giysem üsüyorum napıcaz bilmem böyle
Mom0101 Smyyytk evet bi de o var yattıgım tarafın acısı da oluyo. O terlemeler zaten cok kötü sonra da üşütüyoruz bu sogukta
Smyyytk Gamzee26 benimde bacakta agrı oluyor. Damar çekiliyor gibi zaten cok varis lerim var o varisler cok agrı yapıyor