Bedis94- Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum aslında çok memnunum ama gereksiz pahalı hem muayene hem doğum ücreti. Bana önerebilceğiniz doktor var mı. Teşekkürler şimdiden
DenizGzm Bedis94- atasağlık Kemal uğurbil 115 TL muayene ücreti 22 gün önce doğum yaptım 4 bin Ama 2021 doğum fiyatı ne oldu bilmiyorum
Zeynep0606 Bedis94- ozel hayat hastanesi 85 tl civari muayne tam hatirlayamiyorum ama dogum 2700 tl murat polat harika bir doktor yada karatas hastanesi irem hepyilmaz 95 tl muayne dogum 4200 tl muthis🥰
oglum0603 Bedis94- özel hayat hastanesi ayşegül hanım çok iyi bi doktor tavsiye ederim. Muayene 85 tl doğum 2700
Tugbadogan DenizGzm fiyatlar şuan uçmuş durumda kamu personeli indirimimiz olduğu halde muayne 135 TL 🤦🏼
nazlcandrli Ben Egepol hastanesinde Cem Buyuktosuna gidiyorum cokta memnunum. Muayene 175 lira Doğumda 5000 diye biliyorum
mervetanhan Egepol hastanesi doktorum gökalp tokaç çok iyi bir doktordur her sorunun cevabını net bir şekilde alır için rahatlatır ☺️
oglum0603 Hlme-26 evet yok maalesef doktorumdan çok memnunum saygılı anlayışlı güler yüzlü bi hanımefendi. 4 doktor degistirdim şuan memnun olduğum için değişmeyi düşünmüyorum
oglum0603 Hlme-26 ben gittiğimde çok sakin oluyor esimide içeriye almıyor doktor dikkat ediyorlar canım
DuruMom Miskokulum35 merhaba bende aygün hanıma gidiyorum. Doğum için daha zaman olduğundan konuşamadık ama gece aniden doğum başlasa aygün hanım geliyormu yoksa nöbetçi doktor mu giriyor bilginiz var mı