Serapakcay Kizlar 15+3 teyim su ana kadar 4 bucuk 5 kilo aldim banami öyle geliyo yoksa cok hizlimi kilo aliyorum ya kilo takintisi olan biriyim zaten cocugum icin suan sıkınti yapmiyorum ama sizce cokmu almisim sizler masilsiniz
Yarenim7 Serapakcay biraz hızlı alıyorsubuz galiba kilonuz çok yoksa dert etmeyin ben 80 kiloyla hamile kaldım doktorum kilolu hamile kaldın dikkat et dedi 17 +6haftalığınız 2 kilo almıştım onuda bu kontrole gittiğimizde tartıldım geri vermişim 🤗
Seyma2861 Serapakcay 28 haftalığım 5kg almışım. Hızlı almışsınız biraz eğer Zayıf hamile kaldıysanız ve kusmuyorsanız normal iştah açıldıysa
Somersmom Serapakcay ben de öyleyim. İlk çocuğumda da öyleydim 😃doğumdan sonra bi dönem depresyona girdim sonra bütün kilolarımı verip tekrar hamile kaldım 😀 şimdi yine kilo alıyorum artık son şişmanlığım diye düşünül avunuyorum 😀 bünyeden bünyeye fark ediyor boşverin 😉
Serapakcay Somersmom benimde ilk cocuk ben ekmek seker tuz un kullanmiyodjm hamile oldugumu ogrenince kendimi cocuk beslenemez vs diye tekrar alistirdim suan herseyi yiyorum morelim cok bozuluyo dogum sinrasi vermek zor olmaz dimi 😅
Yarenim7 Serapakcay kız Allah emi 50 kilo nedirki yaa ne güzel işte keyfini çıkar boşver keşke bende o kiloda olsaydım doğumdan sonra werirsin zaten ye bacım bebişe yarasınn ❤️🤗
Somersmom Serapakcay bol su tükettim ben min 3 litre günde süt olsun diye . Görenler çok şaşırmıştı 😀sonuç olarak ömür boyu sözleşme yapmıyoruz kilolarla verilir elbet 😀
Nursel67 @Serapakcay o durum metabolizmayla alakalı ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 70 kiloydum boyumda 1.53 🤣 ilk üç ay 4 kilo verdim 6. Aydan sonra kilo almaya başladım şuan 71 kiloyum
B-P-R Serapakcay 16+2 almadım verdim, çünkü bulantım çok fazla birşeyde yiyemiyorum ah keşke Bende alsmm 🥰😅 kendimi bildim bileli zayıfım
Duygu3437 Serapakcay 24 haftalığım 54 hamile kaldım şuan 60 kiloyum aldığım 6 kiloyu 20 haftaya kadar olan zamanda aldım şuan 60 kiloda takılı kaldım 😂
bukabu Serapakcay canım ilk 3 ay hic kusmadım aksine iştahım acıldı 52 kg hamile kalmıstm 30 haftalıgm 67 oldm ancak cok zayıf oldgm icin vucut hamileliğe hazırlanıyormuş. Doktor normal dedi
Serapakcay bukabu ayni benim gibi ozamn bende 50 kiloyla kaldim 4 kilo vs desek ayni ozmn bunyemiz zayif oldugu icin