Zeyneplena34 Biraz konuşalım mı kızlar. Benim kuzucuk 13+2 günlük. Artık tamamen solda hissediyorum yani şöyle hareketlerini değil tabi 😂 sol kasığım ağrıyor arada ve geriliyor. Doktor da Sola yerleşmiş dedi. Peki sizin bebişler hangi tarafta kızlar ?
Zeyneplena34 Icot oyyy maşallah kuzum. Benim kızım da sola yerleşmişti. Şimdi bakalim cinsiyetini öğrenemedim. Senin ilk kuzucuk kız mı erkek mi canım. Allah bağışlasın bu arada 🥰🤗
Icot Zeyneplena34 amin cümlemizinkini Allah bağışlasın canım sağol ☺️ İlkim kızdı. Şimdi ben de cinsiyet öğreneceğim haftaları bekliyorum sağlıkla gelsin meleklerimiz 🤲🏻
tazegebee Icot yani mesela sola yerlesirse daha kolay dogum olur yada sağda daha kolay olur gibi demek istediğimde
Melmur Zeyneplena34 benimde hep soldaydı 13 haftalık iken doktorum büyük ihtimalle kız dedi sonraki ay bir daha bakalım dedi bugün 17+5 olduk veeee yine kız dedi rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin 🤲 evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin inşallah 😍
Nehirimmm06 Zeyneplena34 12+2 deyim benimde solda doktor da sola yerleşmiş dedi benim sürekli ağrıyor ama kasığım azıcık ayağa kalkayım yada elimi koyup hissetmeye çalışayım hemen ağrımaya başlıyor geri cekiyorum bende🥲