Ceydaot34 Merhaba bayanlar aranızda hamilelikte kan pıhtılaşması sorunu yaşayan var mı aceba bugün doktora gittim böyle bı sorunum varmış yaşayan varsa eğer bilgilendirebilir mi
yasemin333 Ceydaot34 bu sorunu anlamak için hangi testi yaptılar? Bunun testi özel bir test ben yaptırdım o yüzden soruyorum
_Ftma_ Ceydaot34 her gün igne kullaniyorum canim iki düsük yaptim pihtilasma yüzünden tabi o zaman bilmiyordum test yaptim pihtilasma cikti suan 32 haftadayim cok sükür bi sorun yok
Zahire38 Ceydaot34 2 kayıptan sonra çıktı bendede simdi tekrar hamileyim çok şükür hergun igne ve aspirin içiyorum 🤲🤲
Ceydaot34 yasemin333 vallahi bende bilmiyorum canm benim troidim Yüksek cıkmişti onun için tekrar bakalım dedi sonuçlara bakarken gördü işte doktor ikinci gebeliğim ve hiç düşük falan yaşamadm böyle olunca kafama takıldı
elcindefne yasemin333 ben tahlil yaptırırken, kan pıhtılaşması kan sonucuyla belli oluyor mu diye sormuştum, Doktorum da evet tahlildeki APTT değeri kan pıhtılaşmasını gösteriyor dedi. Ben eğitim araştırma hastanesinde detaylı kan tahlili yaptırdım.
Ceydaot34 _Ftma_ anladım canm benim de düşük olmadı hiç ilk gebeliğimde bile şimdi de 17 haftalığım bakalm artık sonuç neyi gösterecek
yasemin333 Ceydaot34 plt değerine bakmıştır ama kan pıhtılaşması için asıl trombofili paneli testi yapılması gerekir.
yasemin333 Ceydaot34 yok canım her hastane yapmıyor bile o testi eğitim araştırma hastaneleri ve bazı özeller yapıyor.Ama kayıp yaşayanlar yaptırıyor bu testi kayıptan sonra.Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu ondan sonra yaptırmıştık pıhtılaşma çıktı iki genimde şuan hamileyim iğne ve hap kullanıyorum.
_Ftma_ Ceydaot34 sanslisin o zaman kuzum düsük yapmadan testi yaptirmizsin ne güzel korkma sakin güzel bi hamileligin olur insallah 💕
yasemin333 elcindefne olabilir doktor daha iyi bilir tabi ben bir kayıptan sonra genetik test ve trombofili paneli yaptırdım onda öğrenmiştik pıhtılaşmam olduğunu
Ceydaot34 yasemin333 anladım canım bende üçlü test yaptıracam haftaya cuma olmazsa detaylı kan testi de yaptırayım eğitim araştırma hastanesinde daha iyi sonuç alırım