catlover1 EsrSvm ben burada çok okuyorum normal adet sancıları olup adet olacağım diye bekleyip hamile kalanları
Shn16 Bfduam adet tarihime yakın olmaya baslamıstı, kasıklarda ani olarak sızı girip cıkması gibi düşünebilirsiniz.
Ceylan123456 catlover1 bende aldım o testen bugün ama o test tam olarak ne zaman yapılıyor yani benim adet başlangıç tarihim 26 sı gözüküyor ne zaman yapmam lazım pek emin olamadım
catlover1 Ceylan123456 ben predictor marka aldım o testin üzerinde adete 6 gün varken sonuç çıkıyor diyor senin testin hangi marka canim
Ceylan123456 catlover1 şimdi açıp baktımda birliktelikten 5 gün sonra testi uygulayabilirsiniz yazıyor
catlover1 Ceylan123456 o zaman dene istersen canım bende testin gelmesini bekleyemeyecegim is çıkışı test alacağım
Zeze2454 EsrSvm inşallah canım benim çok ümitlendim boşa çıkmaz umarım çok iyi kalpli bir kişisiniz yazdığınız yorumlar içimi ısıtıyor Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah🌸
EsrSvm Zeze2454 Amin kuzum benim Allah razı olsun.O senin kalbinin güzelliği..Çok teşekkür ederim yorumun için çok mutlu ettin beni..Güzel haberlerini bekliyorum ..