Elifkaya58 Kızlar Merhaba ben 19+4 haftalık hamileyim. 💓 Bebek hareketlerinde bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum normal midir sizce 🤔
deletedmom351 Elifkaya58 Normal daha yeni yeni hareketleniyor bazen daha sık olur bazen hiç olmaz alıştır kendini buna.
Gururezgi Elifkaya58 kişiden kişiye değişiyor ama gayet normal 18. Haftada sadece sırt üstü yatıp elimi koyunca hissediyordum. 20+5 olduk artık çoğu hareketini otururken bile hissediyorumm 🙂)
Ceylan12 Elifkaya58 cnm daha kucuk ve yerde oldugu icin hareket etinde bile hisetmesin bazen gayet normal
Zuhal2205 Elifkaya58 evet çok normal. 22 hafta oldu iki gün önce sabahtan akşama kadar hiç hissetmedim mesela
Elifkaya58 deletedmom351 evet bazen çok sık oluyor böyle ama bazende hissedemiyorum sanki kaç haftadan sonra net daha iyi hissedebiliyoruz acaba
deletedmom351 Elifkaya58 Ben 30 olunca her gün hissettim çok şükür hareket etmediği bir gün bile olmadı
Hanif Elifkaya58 çok normal Canım zaten 20. Haftadan sonra hareketler gün geçtikçe artacak 😊 bizde 27. Haftadayız kızım 4-5 gün çok hareketli oluyor bi gün yorulup hareketler azalıyor 😍
Elifkaya58 Çok teşekkür ederim içim rahatladı en azından ilk gebeliğim oldugu için merak etmiyor değil insan 💓🙏🏻😊
betulltoker 20 haftadan sonra hep hissediyorum ben zaten dr çok hareketli olduğunu söyledi ☺🤦🏼♀️ 21+2 yiz her yemekten sonra hareketler baslıyor
Elifkaya58 Benimde 18 19 haftadan sonra başladı çok hareketli bir şekilde durmuyordu detaylı renkli ultrasonda bile okadar hareketliki bir bakamadım dedi doktorum. Ama sonra bu iki gündür sıcaklardan mı artk yoruldumu daha az hareket ediyor 😊