Sumsumm Cylncyln_01 canim bende kum düşürdüm buyuk sise toz ilac verdiler sonra gecti ama hep.idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor gecmis olsun
Cylncyln_01 ahben benim idrarim da kan hucresine rastlandı nedeni bilinmiyor bor hafta bekledim bol su ictim dün bir daha yaptırdım yine cıktı yarın dr gidecem bakalım ne diyecek
Mom8 Cylncyln_01 evet hemde ne acı vardı anlatamam bir anda hafif sızı şeklinde başlayıp bir kaç gün içinde artmıştı kanda öyle önce yoktu sonra bir anda gözle görülür derecede kan gelmeye başlamıştı
Cylncyln_01 Kızlar gittim dr ultrason çekildi onda da sağ böbrekte şişme var söylendi imac felan vermedi takip edilecek
Emine_81 Banada böbreğinde taş olabilir idrarda kan görünüyor ürolojiye çık dedi dunde başka doktora gittim oda bebeğin böbreğinde küçük kişler var ama tehlike sorun arz etmiyo dedi doğunca bakılır dedi
Etk Benimde idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan geldi bebekte kesede kanamama alanı yok idrar tahlili verdim temiz çıktı ama kasıklarım ve sağ böbreğim ağrıyor 😖
Emine_81 Bende tahlil verdim pazartesi bakariz kontrole gel dedi ama benm 1 günüm kaldi doğurmazsam gidicem🙈😊
minik55_ Cylncyln_01 bende seninle aynı durumu 2 gündür yaşıyorum eritrosit diye bi değerim yüksek çıktı.düşük ihtimalinden bahsettiler idrardaki kandan dolayı.Efermag diye bi magnezyum ilacı verdi içip içmemek de de kararsızım
Cylncyln_01 minik55_ nasıl düşük ihtimalinden bahsettiler bana öyle demedi ilaç felanda vermediler 1 ay sonra bir daha gideceğim
minik55_ Cylncyln_01 evet düşük ihtimalinden bahsettiler bugün bi kez daha başka doktora gittim oda magnezyum ilacı verdi ve alttan muayene de enfeksiyon çıkınca fitil verdi.
minik55_ Cylncyln_01 in Cylncyln_01 inşallah canım Allah herkesin yardımcısı olsun sizede çok geçmiş olsun umarım hepimizinki geçerde sağsağlim kucağımıza alırız
minik55_ Cylncyln_01 hiç bi sancım yok çok şükür kontrol amaçlı tahlil vermiştim orda çıktı herşey vermesem haberim bile yoktu