Katre_ aysetrmz benim de 83 gün kaldı Bende bu aralar oyleyim dun oyle bunaldım oturup ağladım agladım. Rabbim yavrularımızı sağ salim bize kavuştursun İnşaAllah 🤲
Selinaymurat Gulsumbozkurt ayy bitmiş sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Nursel67 ne güzel 2 ay sayılır son hazırlıkları zamanı gelmiş sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat aysetrmz bazen öyle oluyor gerçekten insanın bir anda herşey den soğuyası geliyor ama siz yinede iyi olmaya çalışın bol bol dinlenin Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin
Selinaymurat Jdiebsh bitmiş bitmiş Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah bebeğiniz de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat bgm44aym 99 dan aşağı daha kolay oluyor hazırlıklar felan derken inşallah sizinde öyle olur sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
cansugrn Selinaymurat uygulamaya göre 95 gün kaldi ama sezeryan olcagim icin bi hafta önce diye konustuk 88 günüm falan var 90dan düstük😊
Selinaymurat cansugrn ne güzel maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat ElifUygar Amin inşallah sağolun sizinde sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi
Selinaymurat Busraa-29 olsun zaman dediğiniz bir anda geçiveriyor tez zamanda geçer sizinki de inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Busraa-29 Selinaymurat çok Teşekkür ederim canım benim . ♥️ İnşallah sende sağlıkla alırsın minoşunu kucağına 🙏
Selinaymurat Ebru2403 son 2 ayy ne güzel maşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de